Македонија - Влезници

Македонија - Влезници
Ulaznice

1 АВАНТУРА, 2 ДРЖАВИ, 7 ДЕНА, БЕЗБРОЈ ВПЕЧАТОЦИ

EXIT ФЕСТИВАЛ, 10 - 13. ЈУЛИ 2014. Петроварадинска тврдина, Србија
SEA DANCE ФЕСТИВАЛ, 15 - 17. ЈУЛИ 2014. Плажа Јаз, Црна Гора

Купи влезница сега и заштеди 50%!
Exit Фестивал за само 3580 МКД!
Exit Авантура (Exit Фестивал + Sea Dance Фестивал ) по цена од 4230 МКД!
Exit Камп: 1650 МКД
Sea Dance Камп:1650 МКД

СПЕЦИЈАЛНА ТРАВЕЛ ПОНУДА:
ОГРАНИЧЕН БРОЈ!!!
EXIT ФЕСТИВАЛ ПАКЕТ: влезница за Exit фестивал + Exit камп + Превоз до Exit и назад = 6300 МКД
EXIT ADVENTURE ПАКЕТ: влезница за Exit Фестивал + Exit Камп + влезница за Sea Dance Фестивал + Sea Dance Камп + Превоз до Exit, од Exit до Будва и од Будва назад до местото на поаѓање. = 11350 МКД

Превозот ќе биде организиран од Скопје.

Рокот за пријавување е 14 дена пред поаѓањето на патување. Аранжманот е направен на база на минимум 40 пријавени патници. Во случај на недоволен број пријавени патници, рокот за откажување на аранжманот од страна на агенцијата е 5 дена пред патувањето.


НЕМАШ КАРТА? ИМАШ ПРИЈАТЕЛИ!
 Почнува акцијата 5+1: На 5 купени комплети добивате 1 гратис, како и карти за „Квинс оф д стоун ејџ“ бесплатно за сите!

 
Оваа година на ЕГЗИТ АВАНТУРАТА заминува цело друштво! Од 23. април до 25. мај, или до истекот на залихите во склоп на акцијата, секоја екипа од пет луѓе кои заедно ќе ги купуваат влезниците за ЕГЗИТ или ЕГЗИТ авантурата ја добиваат шесттата влезница гратис за уште еден член од друштвото. И тоа не е сè: покрај една бесплатна влезница во рамки на пакетот, сите во друштвото добиваат по една влезница за РОК@ЕГЗИТ фестивалот, кој ќе се одржи на 11. јуни на Петроварадинска тврдина во Нови Сад, со Queens Of The Stone Age како хедлајнери!
 
Собери ги петте најлуди членови на друштвото и шестиот оди бесплатно! Цената на влезниците за ЕГЗИТ изнесува 3.580 денари, а за ЕГЗИТ АВАНТУРА 4.320 денари. Сите учесници на акцијата кои на време ќе се регистрираат добиваат и бесплатни влезници за РОК@ЕГЗИТ фестивалот. Регистрацијата ќе се спроведува од 1. до 7. јуни преку линкот www.gigstix.com/qotsa .
 
„Квинс оф д стоун ејџ“ на 11. јуни на Петроварадинска тврдина!
 
РОК@ЕГЗИТ (ROCK@EXIT), еднодневниот Р’н’Р фестивал со „Квинс оф д стоун ејџ“ како хедлајнери, ќе се одржи на 11. јуни на Петроварадинската тврдина во Нови Сад, на главната бина на ЕГЗИТ! На овој начин ЕГЗИТ фестивал го добива својот петти ден! На фестивалот РОК@ЕГЗИТ покрај „КВИНС ОФ Д СТОУН ЕЈЏ“ ќе настапат и „ПАРТИБРЕЈКЕРС“, „АЈСБРН“, „РИТАМ НЕРЕДА“ И „РЕПЕТИТОР“.
 
Продажбата на влезниците за фестивалот РОК@ЕГЗИТ започна на 4. април на пладне. Многу огранчен број промотивни влезници по цена oд 620ден.ќе бидат достапни преку сајтот gigstix.com. Следната цена на влезниците за фестивалот ќе изнесува 1025 ден на продажните места на Егзит фестивал, додека на денот на концертот ќе изнесува 1550ден.
 
Влезот на РОК@ЕГЗИТ фестивал ќе биде бесплатен за сите купувачи на комплет влезници за ЕГЗИТ, со услов претходно да се регистрираат. Оние кои до 4. април купиле карта за ЕГЗИТ или ЕГЗИТ АВАНТУРА (ЕГЗИТ + СИ ДЕНС), можат да се регистрираат за РОК@ЕГЗИТ фестивалот преку сајтот gigstix.com, од 7. април на пладне до 20. април. Регистрацијата ќе биде персонализирана на име на купувачот, чиј идентитет ќе биде утврден на влезовите на РОК@ЕГЗИТ фестивалот.
 
Сите информации за продажните места можеш да ги најдеш на линкот http://www.gigstix.com/qotsa, а следи ги сите информации поврзани со РОК@ЕГЗИТ преку: https://www.facebook.com/QOTSAinSerbia.
 
Влезници:
Југотон (Скопје, ГТЦ, прв кат)