Besplatno preuzimanje novog albuma Kande, Kodže i Nebojše na EXIT tiketi!

1. decembra 2015. — Autor: EXIT

Novi album sastava Kanda, Kodža i Nebojša, “Volja za noć”, od danas je dostupan za besplatno preuzimanje na EXIT etiketi. Album će sa sajta EXIT Music moći da se preuzme u naredne dve nedelje, do 23. oktobra, te savetujemo svim ljubitelja čuvenog beogradskog sastava da izdanje preuzmu što pre!

Drugi singl sa novog albuma Kande, Kodže i Nebojše, pod imenom „Vera, nada, ljubav i stav“, nedavno je premijerno prikazan na kanalu MTV, dok će se fizičko izdanje (CD) i digitalno izdanje albuma „Volja za moć“ ( deezer, tunes, wimp, spotify, …) takođe pojaviti u narednih nekoliko dana u organizaciji izdavačke kuće „Odličan Hrčak“.

Jedanaest novih pesama sastava Kanda, Kodža i Nebojša u trideset sedam minuta albuma kondenzuju iskustva benda kao istraživača noći – ambijenta u kome se još uvek vredi zaputiti ka traženju slobode, istine i čoveka. Produciran u saradnji sa Casparom Wijnbergom, Volja za noć verno prenosi zvuk i stav benda sa brojnih nastupa. Ova petorka i ovoga puta nastupa privržena pogubljenim vrednostima posrnulog grada, te nema razloga da se ne pridružite bendu na ovom putu na kraj noći.

I ove jeseni većina populacije podleže zatupljujućim otrovima medijskog besmisla, dok preostali deo kulturne i subkulturne javnosti teško uspeva da sačuva moral usled zbivanja koja se kose sa logikom i zdravim razumom. Nakon dugotrajnih borbi sa snagama banalnosti, proseka i dosade, Kanda, Kodža i Nebojša izlaze neokrznuti oslanjajući se na Veru, nadu, ljubav i stav. Iako je borba neprestana, odustajanje nije opcija članovi benda o inspiraciji koja stoji iza novog singla.

 

close-link