Čuvajte se falsifikata!

3. decembra 2015. — Autor: EXIT
Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, apelujemo na posetioce najboljeg evropskog festivala da ulaznice za EXIT avanturu, koje obuhvataju ulaznice za EXIT i SEA DANCE, kupuju na zvaničnim mestima za kupovinu ulaznica.
Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na bilo koji od festivala u okviru EXIT avanture sa njima neće biti moguć jer je isključivo validna naša baza podataka. Podaci iz naše baze moraju da se poklapaju sa bar kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće.

Sve informacije o ulaznicama možete pronaći na ovom linku.

ZAMENA EXIT FESTIVAL VAUČERA ZA FESTIVALSKE NARUKVICE:

Exit festival vaučer potrebno je zameniti za festivalsku narukvicu koja korisniku omogućava ulazak na festivalski prostor. Zamensko mesto će se nalaziti u podnožju Petrovaradinske tvrđave  a zamena će biti vršena u sledećim terminima:

CENTAR NOVOG SADA
– Nedelja, 5. jul, od 10 do 20 časova
– Ponedeljak, 6. jul, od 10 do 20 časova
– Utorak, 7. jul, od 10 do 20 časova
– Sreda, 8. jul, od 15 do 23 časova

KAMP NA ŠTRANDU
– Utorak, 7. jul, od 10 do 20 časova
– Sreda, 8. jul, od 16 do 23 časova

LOVOTURS
– Utorak, 7. jul, od 10 do 20 časova
– Sreda, 8. jul, od 10 do 20 časova
– Četvrtak, 9. jul, od 10 do 03 časova
– Petak, 10. jul, subota, 11. jul i nedelja, 12. jul, od 12 do 03 časova

Narukvica koja će vam biti stavljena na levu ruku u zamenu za vaučer važi za jednu osobu i omogućava jedan ulazak na Exit festival svakog festivalskog dana u periodu od 19h do 03h.

Narukvicu nije dozvoljeno skidati, a svaka oštećena ili na bilo koji drugi način očigledno krivotvorena ili kompromitovana narukvica postaje nevažeća, bez prava zamene. Prenošenje narukvice na drugu osobu ili bilo koji oblik njenog nesavesnog korišćenja nisu dozvoljeni i čine narukvicu nevažećom, pri čemu organizator zadržava neograničeno pravo kontrole i sankcionisanja svakog nesavesnog postupanja ili zloupotrebe prilikom korišćenja narukvice.

Kao vlasnik ulaznice za EXIT Avanturu dobija se JEDNA narukvica za oba događaja, odnosno, EXIT i Sea Dance festivale. Ukoliko je kupljena ulaznica samo za Sea Dance Festival, narukvicu NE MOŽETE dobiti na zamenskim mestima EXIT Festivala, već isključivo na zamenskim mestima na Jazu u okviru Sea Dance festivala.

Molimo sve koji su u mogućnosti da zamenu vaučera izvrše u utorak ili sredu, kako bi izbegli gužvu u četvrtak. One koji ne mogu zamenu da izvrše pre četvrtka molimo da dođu što je ranije moguće, kako bi izbegli gužvu.