Day 0 – FAQ

7. marta 2017. — Autor: EXIT

Šta je Day 0?

Day 0 je nulti dan ovogodišnjeg EXIT festivala. Po konceptu je najsličniji događaju Get EXITed iz 2015 godine, kada je Robi Vilijams održao spektakularan nastup pred 33.000 ljudi na Ušću.

Po čemu se Day 0 razlikuje od ostalih festivalskih dana?

Za razliku od naredna četiri dana i noći EXIT festivala, biće otvoren samo prostor oko glavne bine, a ostale bine i zone širom tvrđave neće biti dostupne. Takođe, samo tokom “nultog dana” postojaće i poseban odeljak za Fan Pit, što nije slučaj u ostala četiri festivalska dana, od 6. do 9. jula.

Kako mogu da kupim ulaznice za Day 0?

Ulaznice za Day 0 dostupne su na svim prodajnim mestima EXIT festivala. Aktuelne cene možeš pogladati na ovom linku.

Koja je cena ulaznica za Day 0?

Vrlo ograničen broj ulaznica za parter po promotivnim cenama je u prodaji. Dostupne su i ulaznice za fan pit, kao i VIP Gold ulaznice.

Ukoliko imam ulaznicu za EXIT/EXIT Avanturu/EXIT Summer of Love, da li imam povlašćen tretman i popust za Day 0?

Naravno! Za sve one koji žele na Day 0, dovoljno je da kupe dodatak za Day 0 (važi za parter zonu). Ovaj dodatak važiće isključivo uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu za EXIT Festival 2017, ili uz komplete EXIT Avantura i EXIT Summer of Love, a kontrole će biti veoma striktne na ulazima i zamenskim mestima.

U koju zonu mogu da idem sa Day 0 dodatkom?

U glavnu parter zonu. Dodatak za Fan Pit i VIP ne postoji i za te dve veoma ograničene zone neophodno je kupiti Day 0 ulaznicu po važećim cenama.

Koja će biti cena Day 0 dodataka uz EXIT ulaznice?

Vrlo ograničen kontigent Day 0 dodataka po promo cenama dostupan je za uparivanje uz kupljene ulaznice za EXIT festival/EXIT Avanturu i EXIT Summer of Love 2017.

Da li moram da imam već kupljenu ulaznicu za EXIT da bih kupio/la Day 0 dodatak?

Ne moraš odmah, ali dodatak ne vredi bez kupljene EXIT ulaznice. Takođe, dodatak nije moguće upotrebiti uz poklonjenu pozivnicu za EXIT. Dodatak može da se koristi samo uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu za EXIT i komplete EXIT Avantura i EXIT Summer of Love.

Da li mogu da iskoristim Day 0 dodatak uz ulaznicu za samo Sea Star ili za samo Sea Dance Festival?

Ne. Day 0 dodatak je važeći isključivo u paru sa ulaznicom za EXIT festival, EXIT Avanturu ili EXIT Summer of Love. Dakle, samo ulaznica koja ti omogućuje ulaz na EXIT može da se upari uz Day 0 dodatak.

Da li vlasnici VIP ulaznica za EXIT dobijaju gratis ulaznicu ili popust na ovaj događaj?

Ne dobijaš gratis ulaznicu, potrebno je da kupiš dodatak za Day 0 (dodatak predstavlja ulaznicu sa popustom). Takođe, ukoliko želiš da kupiš VIP Gold ulaznicu za Day 0, potrebno je da platiš punu cenu VIP Gold ulaznice.

Već imam ulaznicu za EXIT/EXIT Avantura/EXIT Summer of Love, ali ne želim da idem na Day 0, mogu li da platim dodatak kartu za Day 0 i poklonim je nekom?

Ne, na zameni vaučera za festivalske narukvice biće vršena kontrola da li je isti vlasnik EXIT/EXIT Avantura/ EXIT Summer of Love ulaznice i dodatka za Day 0. Ulaznice po povlašćenoj ceni za Day 0 namenjene su isključivo vlasnicima EXIT/EXIT Avantura/ EXIT Summer of Love ulaznica.

Kad dobijem vaučer-ulaznicu za Day 0, da li je potrebno da je zamenim za narukvicu pre ulaska na Petrovaradinsku tvrđavu ili mogu da uđem direktno sa njom?

Ukoliko kupiš Day 0 dodatak uz svoju ulaznicu za EXIT/EXIT Avantura/EXIT Summer of Love, potrebno je da zameniš svoje ulaznice na zvaničnoj festivalskoj lokaciji za zamenu vaučera. Dobićeš dve narukvice, jednu za Day 0 i drugu za EXIT/EXIT Avanturu. Obe narukvice biće ti stavljene na ruku i nećeš moći da ih daš nekom drugom.

Da li mi treba narukvica ako idem samo na Day 0?

Ukoliko imaš ulaznicu samo za Day 0, a ne dodatak uz EXIT ulaznice, onda ne moraš da vršiš zamenu ulaznice za narukvicu i možeš sa ulaznicom da uđeš direktno na kapijama festivala.

Kupio sam ulaznicu za EXIT kamp. Da li je potrebno da još nešto uradim ukoliko želim da dođem dan ranije, na Day 0?

Ne, kamp EXIT festivala otvoren je od utorka, 4. jula i možeš da dođeš odmah po otvaranju kapija i uživaš na obali Dunava!

close-link