Drugi Sea Dance festival od 15. do 18. jula na Jazu!

1. decembra 2015. — Autor: EXIT
Samo u Crnoj Gori veoma ograničena količina ulaznica po specijalnoj ceni od €19,99!

Sea Dance festival je za kratko vreme zabeležio ogroman uspeh ne samo u Crnoj Gori i u regionu, već i na evropskoj festivalskoj sceni. Nakon svog premijernog izdanja, jadranski festivalski biser zabeležio je do sad neviđen uspeh među crnogorskim muzičkim manifestacijama! Tako je, nakon nominacija u čak dve kategorije: za titulu „Najbolji novi festival“ (Best New European Festival), kao i za titulu „Najbolji festival srednje veličine“ (Best Medium-Sized European Festival) na najčuvenijem evropskom festivalskom takmičenju, „European Festival Awards“, a na osnovu glasova preko 1,2 miliona ljudi iz celog sveta, Sea Dance festival ušao u finale u obe kategorije!

Jedinstvena , čarobna lokacija, međunarodni ugled koji je već stečen, kao i jubilarna godina za EXIT, obećavaju da će novo izdanje Sea Dance festivala biti muzički događaj koji će se pamtiti, te stoga ne propustite da nabavite ulaznice po najpovoljnijim cenama!

U petak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći vrlo ograničen kontigent ulaznica za Sea Dance po ceni od svega €19,99! Ovo je cena sa čak 65% popusta od regularne cene i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

Sledeća godina biće u znaku spektakularne proslave 15. rođendana EXITa! Veliku rođendansku žurku obeležiće nastavak sedmodnevne letnje EXIT avanture: EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu u Srbiji, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Ako planirate da proslavite EXITov 15. rođendan nezaboravnim provodom na celokupnoj EXIT avanturi, iskoristite specijalnu ponudu! U petak, 12. decembra tačno u 12h u prodaji će se naći ulaznice po ceni od €49 +b/f za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ali to nije sve! Oni koji kupe komplet ulaznica u sklopu ove akcije biće nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL potpuno besplatno, uz uslov registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem sajta www.gigstix.com od 1. do 31. marta 2015. To je čak 70% popusta u odnosu na regularnu cenu EXIT avanture!

Spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za SEA DANCE i EXIT festivale dostupan je na zvaničnom sajtu festivala, www.exitfest.org. Broj promotivnih ulaznica je vrlo ograničen.

Redovna cena ulaznica za SEA DANCE FESTIVAL biće €59+ b/f, za EXIT FESTIVAL €111+ b/f, a za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) €170+ b/f.