EXIT i Deezer zajedno donose ultimativni muzički i festivalski doživljaj!

12. jula 2018. — Autor: EXIT

Jedan od lidera među globalnim muzičkim servisima Deezer udružio je snage sa EXIT festivalom kao zvanični muzički striming servis festivala! U saradnji sa Deezerom, zvanično najbolji evropski festival obradovaće uskoro EXIT ljubitelje besplatnom mobilnom aplikacijom posvećenoj samom festivalu koji se održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Mobilna aplikacija „EXIT festival“ osmišljena sa Deezer striming servisom osiguraće ljubiteljima festivala da u samo nekoliko koraka provere program i satnicu ovogodišnjeg Exita sa nekim od najvećih i najuzbudljivijih izvođača danas, ali i da naprave personalizovanu listu favorita koje žele da slušaju! Uz Deezer plejlistu u okviru same aplikacije, ljubitelji vrhunske muzike moći će da uživaju u hitovima koji će se oriti sa Petrovaradinske tvrđave tokom četiri festivalska dana, a moći će i da se zabave uz Deezer Blindtest. Aplikacija sadrži i druge korisne karakteristike, kao što je mogućnost da se korisnici sa lakoćom snalaze na mapi festivala sa 40+ bina i zona, kupe ulaznicu, pristupe zvaničnim društvenim stranicama festivala, provere bogatu festivalsku ponudu hrane putem Foodland opcije, a zahvaljujući push notifikacijama, idealan je način da se saznaju najnovije informacije vezane za festival! Mobilna aplikacija Exita dostupna je za Android operativne sisteme preko Google Play servisa na ovom linku, dok je za iOS operativne sisteme preko App Store servisa dostupna na ovom linku. U oba slučaja potrebno je u pretraživače ovih servisa uneti naziv aplikacije „EXIT festival“.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Joseph Capriati, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Jax Jones, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Guy Gerber, Kolsch, Sevdaliza, Helena Hauff, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

U prodaji još samo EXIT jednodnevne ulaznice i EXIT VIP Gold paketi

U prodaji su dnevne ulaznice za petak i subotu po ceni od 2.990 dinara, dok ulaznice za nedeljno finale, najveće dosad i najtraženije, mogu da se kupe po ceni od 3.590 dinara na zvaničnim prodajni mestima, do 19h! Svakog dana od 19h ulaznice se mogu kupiti samo na ulazu festivala. Četvorodnevne ulaznice su rasprodate, dok su u prodaji četvorodnevni VIP Gold paketi. Upozoravamo i sve posetioce da ulaznice ne kupuju na crnom tržištu jer se svake godine pojave falsifikati ili kopije elektronskih ulaznica, čiji je bar-kod nevažeći čime sebe izlažu neprijatnom iznenađenju na ulazu. Samo EXIT ulaznice kupljene u zvaničnoj prodajnoj mreži Gigs Tix i na festivalskim blagajnama na tvrđavi su jedine sigurne.