Exit i Sea Dance među prva tri na putu do evropske titule – glasanje još do četvrtka!

4. decembra 2015. — Autor: EXIT

Ostalo je još samo tri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade, a iz Holandije je tokom vikenda stigla nezvanična informacija da su po broju glasova publike iz celog sveta i Exit i Sea Dance među prva tri evropska festivala, svaki u svojoj kategoriji! Oba festivala koji čine veliku Exit Avanturu mogu osvojiti najprestižnije evropske festivalske titule, a da bi to i ostvarili potrebna im je tvoja pomoć! Preostala tri dana biće presudna, jer upravo glasovima u finišu publika daje završnu reč. Svi koji glasaju do četvrtka 12. novembra do 19h, ujedno mogu da osvoje VIP ulaznice za vodeće festivale širom Evrope!

GLASA SE IZBOROM ZA EXIT I SEA DANCE IZ PRVA DVA PADAJUĆA MENIJA NA OVOM LINKU

Publika iz cele Evrope, zajedno sa žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, proglasiće pobednike 13. januara na ceremoniji dodele nagrada u okviru najvećeg muzičkog sajma Eurosonic Noorderslag u holandskom gradu Groningenu. Ovako je to izgledalo pre dve godine.

Pobednik iz 2014, Exit festival je i sedme uzastopne godine nominovan za „Najbolji veliki evropski festival“, a Sea Dance brani titulu „Najboljeg festivala srednje veličine“, odnosno do 40.000 posetilaca po danu osvojenu ove godine. Exit je u konkurenciji sa 34 festivala iz 15 zemalja, zajedno sa ostalim vodećim evropskim festivalima kao što su Roskilde, Tomorrowland, Sziget, Wacken, Lollapalooza Berlin i drugi. Aktuelni vlasnik titule, Sea Dance, je u konkurenciji sa preko 60 festivala iz 17  zemalja, među kojima su čuveni Best Kept Secret, In music, Melt!, Volt i Berlin festival!

close-link