Exit i Viber globalno lansirali stikere na srpskom, engleskom i ruskom!

30. juna 2016. — Autor: EXIT

EXIT festival je u saradnji sa Viberom, jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, objavio paket stikera na čak tri jezika – srpskom, engleskom i ruskom! Stikeri su objavljeni na rođendan Exita 29. juna i dostupni su besplatno na svim tržištima širom sveta, što ih čini jedinstvenim paketom iz Srbije, a uz pomoću kojih će milioni korisnika popularne aplikacije moći da komuniciraju tokom cele godine. EXIT i Sea Dance su tako postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu. Za dizajn stikera pobrinula se pobednica globalnog konkursa “My EXIT Adventure” Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od 3000 dolara i putovanje na EXIT Avanturu za dvoje uz VIP pristup bekstejdž zonama u kojima su najveće svetske zvezde! Cilj “EXIT Adventure” stikera je da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz celog sveta. Ovi stikeri dodatno će fanovima približiti jedinstven koncept festivalskog letovanja uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dve spektakularne lokacije, u dve susedne zemlje!

Nastavite da pratite sve važne informacije o Exit avanturi!

I pre nego što krenete na Exit avanturu, možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći javni čet Exit avanture na Viberu! Izvođači na Exit avanturi će gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan materijal sa festival biće dostupan, kao i sadržaj sa ostalih manifestacija, žurki, i konferencija u međuvremenu. Nastavite sa praćenjem javnog četa na OVOM LINKU.

O EXIT Avanturi 2016

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC’c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Robin Schulz, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Andy C, Maceo Plex, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

 

O kompaniji Viber

Viber besplatno povezuje njegove korisnike širom sveta sa ljudima koji su im najvažniji, svakodnevnim širenjem dobrih vibracija i stvaranjem izuzetnih životnih događaja. Time što preko 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta upotrebljava ovu komunikacijsku platformu, Viber pruža ljudima priliku da se povezuju na način koji im najviše odgovara – bilo kroz slanje individualnih poruka, putem video poziva, grupnih četova ili praćenjem robnih marki i poznatih ličnosti na javnim četovima. Viber se može koristiti na iPhone®, iPad®, Android™ mobilnim telefonima i tabletima, Windows mobilnom telefonu, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux i Symbian uređajima preko 3G/4G ili WiFi konekcija. Kompanija Viber pripada Rakuten Grupaciji.

 

EXIT / Kontakt za predstavnike medija:

Za sve dodatne informacije, materijale i nastupe naših predstavnika za medije, molimo Vas da kontaktirate [email protected]

Kontakt za medije u Srbiji: Bojana Kozomora /Novi Sad

E-mail: [email protected]  Mob.:  (+381) (0)64 82364 32

close-link