Press

Hvala vam na interesovanju za EXIT Festival!

Press akreditacije

Prijava za akreditovanje predstavnika medija za EXIT festival dostupna je klikom na dugme PRIJAVA ispod ovog teksta. Rok za podnošenje prijava je 15. jun. Sve medijske kuće čiji zahtev za akreditovanje bude prihvaćen biće o tome obaveštene do 23. juna.

Prijava za akreditovanje predstavnika medija za Sea Star festival dostupna je klikom na dugme PRIJAVA ispod ovog teksta. Rok za podnošenje prijava je 8. maj. Sve medijske kuće čiji zahtev za akreditovanje bude prihvaćen biće o tome obaveštene do 13. maja.

Prijava za akreditovanje predstavnika medija za Sea Dance festival dostupna je klikom na dugme PRIJAVA ispod ovog teksta. Rok za podnošenje prijava je 17. avgust. Sve medijske kuće čiji zahtev za akreditovanje bude prihvaćen biće o tome obaveštene do 20. avgusta.

Formulari za akreditovanje predstavnika medija za No Sleep festival biće dostupni uskoro putem linkova na ovoj stranici.

Fotografije

Za fotografije sa Exita 2019 posetite Flickr nalog EXIT festivala na ovom linku. Fotografije možete koristiti uz potpis EXIT Photo Team. Ukoliko Vam je potrebna fotografija u visokoj rezoluciji, molimo Vas da kontaktirate sa nama putem [email protected].

Video

Za video materijale možete posetiti zvaničan YouTube nalog EXIT festivala na ovom linku. Ukoliko su Vam potrebni dodatni HD materijali, kontaktirajte sa nama putem [email protected].

Medijski prijatelji festivala

Srbija 🇷🇸

Bosna i Hercegovina 🇧🇦

Bugarska 🇧🇬

Makedonija 🇲🇰

Slovenija 🇸🇮