Press

Hvala vam na interesovanju za EXIT Festival!

Akreditacije

Formular za akreditovanje predstavnika medija za EXIT festival dostupan je klikom na dugme „PRIJAVA“ ispod ovog pasusa. Rok za podnošenje prijava je 14. jun 2019. Sve medijske kuće čiji zahtev za akreditovanje bude prihvaćen biće o tome obaveštene do 22. juna 2019.

Formular za akreditovanje predstavnika medija za Sea Star festival dostupan je klikom na dugme „PRIJAVA“ ispod ovog pasusa. Rok za podnošenje prijava je 10. maj 2019. Sve medijske kuće čiji zahtev za akreditovanje bude prihvaćen biće o tome obaveštene do 15. maja 2019.

Formular za akreditovanje predstavnika medija za Sea Dance festival dostupan je klikom na dugme „PRIJAVA“ ispod ovog pasusa. Rok za podnošenje prijava je 15. avgust 2019. Sve medijske kuće čiji zahtev za akreditovanje bude prihvaćen biće o tome obaveštene do 20. avgusta 2019.

Za ostale informacije i dodatne materijale, kontaktirajte sa nama putem [email protected].

Fotografije

Za fotografije sa Exita 2018 posetite Flickr nalog EXIT festivala na ovom linku. Fotografije možete koristiti uz potpis EXIT Photo Team. Ukoliko Vam je potrebna fotografija u visokoj rezoluciji, molimo Vas da kontaktirate sa nama putem [email protected].

Video

Za video materijale možete posetiti zvaničan YouTube nalog EXIT festivala na ovom linku. Ukoliko su Vam potrebni dodatni HD materijali, kontaktirajte sa nama putem [email protected].

Medijski prijatelji festivala

Srbija 🇷🇸

Bosna i Hercegovina 🇧🇦

Bugarska 🇧🇬

Makedonija 🇲🇰

Slovenija 🇸🇮