Liam Gallagher uz “Wonderwall” sa glavne bine Exita: “Bilo je MEGA!” (VIDEO)

31. jula 2017. — Autor: EXIT

EXIT Leto ljubavi 2017. završeno je pre nešto više od dve nedelje, a ovaj jedinstveni festivalski poduhvat okupio je preko 350.000 ljudi iz više od 90 zemalja sveta na čak četiri uzastopna festivala u četiri države! Jedan od koncerata koji će se najviše pamtiti je svakako neverovatni nastup Liama Gallaghera, koji je na glavnoj bini EXIT festivala izveo i najveći hit sastava Oasis, “Wonderwall”! Ovo je bio prvi put da Liam izvodi legendarni hit uživo još od 2014. godine, a publici na Petrovaradinskoj tvrđavi je tom prilikom poručio: “Bili ste predivni, pazite jedni na druge, ovo je bilo MEGA!”

Da je Liam bio potpuno impresioniran nadaleko poznatom atmosferom EXIT festivala, dokazuje i činjenica da je nakon nastupa na svom Tviter nalogu, gde britkim jezikom inače ne štedi nikoga, napisao da je “EXIT festival u Novom Sadu jedan od najboljih festivala na ovoj planeti”, pri tom uputivši komplimente publici nazvavši je “biblijskom”:

Frontmen čuvenog britanskog benda otvorio je svoj nastup na EXIT festivalu vanvremenskim hitovima Oasisa “Rock’n’Roll Star” i “Morning Glory”, nakon čega je usledio i singl koji je otvorio njegov prvi solo album, objavljen pre svega nekoliko meseci, “Wall of Glass”. Liam je u Novom Sadu premijerno uživo izveo i numeru “Chinatown”, objavljenu dan pred nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi, a toliko je bio impresioniran reakcijama publike i ljubaznošću domaćina, da je u bekstejdžu glavne bine ostao do ranih jutarnjih sati, družeći se sa ostalim izvođačima i organizacionim timom, time se upisujući na dugačku listu muzičkih zvezda koje su fanovi EXIT festivala!

EXIT 2018. biće održan od 12. do 15. jula u Novom Sadu, a registracija za najpovoljnije ulaznice za festivale u organizaciji EXIT tima već je počela putem ovog linka.

Putem prijave ljubitelji EXIT festivala dobiće priliku da dobiju ulaznice po najboljim cenama, a oni najsrećniji mogu da osvoje i poklon ulaznice, prevoz i smeštaj za novu EXIT sezonu!