Like, share, subscribe: Pratite EXIT uživo!

5. jula 2017. — Autor: EXIT

I ove godine idemo korak dalje, pružajući svojim posetiocima, kao i onima koji to ove godine nisu, potpuni živi prenos festivala putem društvenih mreža. Na EXIT Facebook straniciYoutube kanalu biće emitovan live stream, kako biste u svakom trenutku na mobilnom telefonu, kompjuteru ili festivalskim videobimovima imali izveštaj o svemu što se dešava: od toga šta hedlajneri misle o Exitu, Novom Sadu i publici, gde vam se trenutno nalazi ekipa i kako se provodi, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do živih snimaka festivalskih dešavanja. Takođe, i vas pozivamo da budete deo toga!

Za sve koji ne budu bili u mogućnosti da posete Petrovaradinsku tvrđavu tokom narednih pet večeri, upravo ovde ćemo direktno prenositi pojedine cele nastupe naših izvođača. Već narednog jutra, na našem sajtu moći ćete da vidite delove najboljih koncerata od prethodne večeri u visokoj rezoluciji.

Takođe, pratite @ExitFestival i na Tviteru da biste saznali zvanične, korisne i servisne informacije. Uz hashtag #Exit2017 izrazite svoj utisak, mišljenje – i možda će se baš vaše reči pojaviti na videobimovima postavljenim širom festivalskog prostora.

Ne zaboravite I na naš zvaničan Instagram nalog @exitfestival, gde će vas tokom svake večeri čekati “real time” foto izveštaj sa lica mesta, kako posredstvom klasičnih objava, tako I putem opcije Insta story.

Na kraju, na adresi Flickr.com/exitfestival svakog dana vas očekuju najsvežije i najbolje fotografije sa svake festivalske večeri.

Vidimo se!