Влезници: Македонија

РЕГУЛАРНИ ВЛЕЗНИЦИ

8-11. ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА I: 3.700 ден

ПРОМО ЦЕНА II

од 3.950 ден

ЗАШТЕДИ 40%

ОГРАНИЧЕНО

VIP GOLD

8-11. ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 16.300 ден

ОГРАНИЧЕНО

*Оваа влезница ти гарантира посебно заменско место, посебен влез и пристап во VIP Gold зоните на фестивалот. Наскоро повеќе информации за можностите за резервација на маси и други ВИП поволности.

КАМП

6-13. ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

1.630 ден

ТУРИСТИЧКИ ПАКЕТ

БИЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ

ПРОМО ЦЕНА I: 3.700 ден

ПРОМО ЦЕНА II

84 €

ЗАШТЕДИ 50%

ОГРАНИЧЕНО

ЕДНОДНЕВНИ ВЛЕЗНИЦИ

ЧЕТ | ПЕТ | САБ | НЕД

ПОДАРОК ЦЕНА

ОГРАНИЧЕНО

ВИП ЕДНОДНЕВНИ ВЛЕЗНИЦИ

ЧЕТ | ПЕТ | САБ | НЕД

ПОДАРОК ЦЕНА

ОГРАНИЧЕНО

*Оваа влезница ти гарантира посебно заменско место, посебен влез и пристап во VIP Gold зоните на фестивалот. Наскоро повеќе информации за можностите за резервација на маси и други ВИП поволности.

Официјален EXIT туристички сервис:

exit-trip_logo_new