Najbolja zabava u kampu EXIT festivala!

8. jula 2018. — Autor: EXIT

Postavljen na najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu, čuvenom novosadskom kupalištu Štrand i udaljen na svega 20 minuta hoda do festivala, EXIT kamp predstavlja jedinstveno iskustvo o kome svake godine priča na hiljade mladih ljudi iz celog sveta. Druženje sa festivalskim fanovima iz svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, celodnevno kupanje i muzika koja ne prestaje, samo su neka od zadovoljstava koje kamp čine nezamenljivim festivalskim iskustvom. Kamp je ove godine otvoren od 10. do 17. jula, a pored standardne ponude, koja obuhvata mesto u kampu, posetioci mogu da obezbede kampersku opremu, dok su najbrži već zgrabili mesta u sada rasprodatim luks šatorima za neodoljivo iskustvo glampovanja, glamuroznog kampovanja!

Za mapu klikni ovde.

Ubedljivo omiljena lokacija za fanove festivala ove godine nudi mnoštvo dodatnih sadržaja! Ljubitelji fudbala imaće priliku da prate utakmice Svetskog prvenstva na velikom LED ekranu u okviru VISA FIFA World Cup TM Zone, koja će biti otvorena, ne samo za kampere, već za sve posetioce EXIT festivala sa festivalskom narukvicom! U pauzama između utakmica na ovoj zoni će se posetioci zabavljati uz muzički program ili uz stoni fudbal. Nargila Chill Zone doneće duh Bliskog istoka i orijenta, uz uživanje u hladu ispod baldahina, i opuštanje na lejzi begovima uz egipatske nargile sa ukusima bez štetnih materija, prvoklasnog kvaliteta, sastavljenih od šećerne trske i aroma. Bliski susret sa svemirom biće takođe u ponudi ovogodišnjeg EXIT kampa i to u Mobilnom planetarijumu uz programe Putovanje kroz Kosmos, Šetnja kroz sunčev sistem i filmske projekcije. Kao i svake godine Foodland će ponuditi širok spektar proizvoda, uz tajlandski sladoled napravljen na novosadski način, kao i zaleđeni dezert Dragon breath. Pored garantovanog mesta, posetiocima EXIT kampa biće obezbeđeni i zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, brojni kreativni sadržaji, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

Ove godine kamperima su na raspolaganju lokeri u kojima mogu ostaviti lične stvari. Lokeri imaju obezbeđenu električnu energiju. Dimenzije: 142 x 300 x 500 mm. Lokeri se mogu iznajmiti na jedno veče ili tokom sedam večeri. Sve informacije o iznajmljivanju i cenama, kao i veličini lokera, dostupne su na glavnoj recepciji EXIT Villagea.