Nove ponude u EXIT Shopu – kolekcija Festival 84 i poklon za kupovinu veću od 1.500 dinara!

Nakon što je u decembru EXIT uspešno lansirao svoju novu online prodavnicu u okviru koje su ljubitelji festivala brzinom svetlosti razgrabili najtraženiji merch iz prethodnih godina, EXIT Shop donosi dve novosti: kolekciju posvećenu Festivalu 84 i akciju u kojoj se za svaku kupovinu iznad 1.500 dinara dobija poklon!

4. februara 2021. — Autor: EXIT

U okviru nove EXIT Shop ponude mogu se pronaći majice kratkih rukava, duksevi različitih boja, cegeri, šolje, bandane i maske, a ono što će dodatno da začini kupovinu jeste činjenica da se za sve kupovine u iznosu od minimalno 1.500 dinara, bez obzira na miks proizvoda, na poklon dobija i bandana!

Ipak, dobrim vestima ovde nije kraj, budući da će se od 8. februara, tačno na datum kada se obeležava 37 godina od Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, u Exitovoj online prodavnici naći i merch sa našeg Festivala 84: nekoliko vrsta majica kratkih rukava i dukseva.

Festival 84 je održan 2018. godine na Jahorini, a mnogima je u sećanju kako zbog odličnog dnevnog i noćnog programa, tako i zbog same lokacije i perioda u kom se održao. Olimpijska planina Jahorina, smeštena je u samom srcu Balkana i predstavlja savršenu zimsku destinaciju na kojoj su 1984. godine održane 14. Zimske olimpijske igre. „Snežna lepotica“, sa najvišim planinskim vrhom od 1.916m nadmorske visine, pruža brojne zimske aktivnosti poput alpskog skijanja, skijaškog trčanja, sankanja i noćnog skijanja, dok je Festival 84 u organizaciji EXIT tima na planinske vrhove doveo svetske i regionalne muzičke zvezde, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Bad Copy i Helem Nejse.

Obe ponude traju do isteka zaliha, a sve detaljnije informacije nalaze se na Exit Shop-u.