Omiljeni EXIT merch stiže u novi online shop po prazničnoj poklon ceni!

Najtraženiji EXIT merch ponovo je u prodaji i to u potpuno novom online shopu, te uz praznične poklon cene! Izaberite između pet vrsta artikala, obradujte svoje najbliže za novogodišnje praznike i ostvarite uštedu od čak 20 odsto!

11. decembra 2020. — Autor: EXIT

Nova Exitova online prodavnica donosi izuzetno ograničene količine koje su dostupne samo za vreme praznične akcije, a u ponudi se nalaze neke od najprodavanijih majica koje je festival imao tokom godina. Povratak u 2018. godinu donose majice EXIT on Repeat, UniversE i La Liberta, dok 2019. vraća Gather Your Tribe, Follow Your Dream, E is for EXIT i We Are All One kolekcije. Specifična kakva jeste, 2020. godina sa sobom nosi majice New Earth is New Normal, kao i Dance Arena Saved My Life.

Pored majica, EXIT shop nudi različite cegere, maske, bandane i šolje! Praznični popust na celu kolekciju iznosi 20 odsto!

Svi koji su sačuvali EXIT 2020 ulaznicu za festivalsko izdanje 2021. godine, stiču pravo na još 20 odsto popusta na celokupan iznos prve porudžbine. Online kupci EXIT ulaznica će uskoro dobiti newsletter sa instrukcijama na koji način mogu da ostvare dodatni popust. Kupci ulaznica na fizičkim prodajnim mestima treba se jave na mail [email protected], pošalju bar-kod sa svoje ulaznice, te će dobiti sve informacije kako da ostvare popust.

close-link