Koje si EXIT Pleme? SAZNAJ OVDE

Konkurs je završen 20. aprila. Ukoliko budu izabrani, muzičari će biti obavešteni o tome do četvrtka, 25. aprila.

EXIT Festival i OPENS 2019 pokreću [email protected] konkurs za mlade izvođače kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 4. do 7. jula!

Nakon prijave putem aplikacije, na konkursu koji će trajati do 20. aprila, muzički žiri pozvaće odabrane kandidate da se pokažu na binama u čak sedam gradova širom Srbije, dok će najbolji među njima nastupiti na EXIT festivalu! Kamper Srbija [email protected] tokom maja meseca posetiće Suboticu, Pančevo, Užice, Zaječar, Niš i Kruševac, a 8. juna dolazi i u Novi Sad, gde će biti održane audicije, ne samo za najbolje mlade bendove, nego i za didžejeve!

Prednost u prijavi imaće mladi muzičari (do 30 godina), a najbolji sastavi i umetnici nastupiće od 4. do 7. jula na OPENS State of EXIT zoni, Fusion Pubu i Explosive bini. Konkurs će trajati do subote, 20. aprila, kad je poslednji dan za prijavu, a odabrani muzičari biće obavešteni o tome do četvrtka, 25. aprila.

Uslovi

Neophodno je da svi zainteresovani, putem forme dostupne na ovoj stranici klikom na dugme „PRIJAVA“ ispod ovog teksta, pošalju najmanje dve svoje numere dostupne na nekom od striming servisa, te da ih uz prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu. Muzičari se u prijavnom formularu opredeljuju i za grad gde bi želeli da nastupe i pokažu svoje muzičko umeće.

Više informacija o konkursu ovde.