Pogledaj zašto će ovaj 18-godišnjak povesti celo društvo na Exit avanturu!

4. decembra 2015. — Autor: EXIT

Tokom celog leta na YouTube su postavljani brojni klipovi snimljeni na Exit i Sea Dance festivalima, koji zajedno čine magičnu Exit Avanturu, odnosno paket festivalskog letovanja koje se proteže na gotovo dve nedelje u dve zemlje i jedini je te vrste u svetu. Inspirisani ovakvim iskustvom, mnogi su slali svoje snimke sa ciljem da dočaraju svoju avanturu od Petrovaradina do Jaza, a medu njima se izdvojio i jedan pravi kratki film!

Danilo Marinković je 1997. godište i dolazi iz Odžaka, a živi u Novom Sadu. Bar tako kaže njegov Fejsbuk profil, a mi Danilu poručujemo ovim putem da je jedan dan premalo i da tvoje društvo ne mora da brine – čeka te komplet od 4+1 ulaznice za tebe i četvoročlano društvo, za celu Exit Avanturu! I ne samo to, vec imate i prevoz od „Pezos fortres“ do „Džez biča“, a ponesite šator idućeg leta, jer vas čeka mesto u našim kampovima pored peščanih plaža na Dunavu i Jadranu!

Srećne ruke i veštog oka bili su još i YouTube kanal Bali TV, čiji se video toliko trese da je odmah jasno da su na Exit Avanturu krenuli da se provode iznad svega, a usput uspeli da kamerom uhvate istinsku euforiju u masi! Autor klipa dobiće jednu poklon ulaznicu, ali za celu Exit Avanturu!

I za sam kraj još jedna vredna ulaznica koja otvara kapije oba festivala, odlazi u sigurne ruke Ivone Cvetkovske koja nas je povela preko „granice“ uz The Prodigy, od tvrđave do peščane plaže, od Exita do Sea Dance, na put do nagrada za najbolje evropske festivale.

Bliži se pocetak rane prodaje ulaznica za narednu Exit Avanturu 2016. i to po najpovoljnijim cenama uz poklon iznenađenja za najvernije fanove iz celog sveta. Više informacija biće objavljeno uskoro.