Anna b2b Sama

Anna b2b Sama’ Abdulhadi

Četvrtak, 7. jul — mts Dance Arena
Četvrtak, 7. jul
mts Dance Arena

ANNA je započela svoju karijeru sa samo 14 godina u Sao Paolu, u klubu svog oca. Na globalnu scenu elektronske muzike probila se 2016. trakom „Odd Concept“ i osvojenom DJ nagradom u kategoriji Best Breaktrough. Ostvarila je saradnje i imala zajedničke setove sa Carl Coxom i Solomunom i uvrstila se u zvučna techno imena. Zatim je ponovo prodrmala svet 2019. pesmom „Forever Ravers“ sa Miss Kittin.

Uspešno je započela i 2022. godinu sa novim EP-jem „Journey to the underworld“ za Afterlife.

Kraljica palestinske tehno scene Sama’ Abdulhadi učestvovala je u izgradnji elektronske muzičke scene u Ramaliju i postala svojevrsna kulturna ambasadorka, predstavljajući Palestinu u drugačijem kontekstu.

Njen debitantski Boiler room set iz 2018. godine, koji broji preko devet miliona pregleda na YouTube-u jedan je od najgledanijih u ovom serijalu. Direktna posledica ovog seta bio je bum u bukinzima sa 20 mesečno na 40 u jednom danu, i novonastala prepoznatljivost Same.

Postala je deo BBC Radio 1 ekipe 2019. godine, kada je pozvana da snimi Essentials Mix, što je kako kaže, bila ogromna čast. Svoju prvu traku „Reverie“ objavila je u junu 2021. godine i tako započela svoj opus.

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.