Carl Cox

Četvrtak, 4. jul - OPENS DAY — mts Dance Arena
Četvrtak, 4. jul - OPENS DAY
mts Dance Arena

Carl Cox, istinski ambasador elektronske muzike, važi za čarobnjaka na gramofonima već više od 30 godina. Poznat i kao jedan od najpopularnijih DJ-eva svih vremena, konstantno probija granice dens muzike i postavlja trendove generacijama DJ-eva. Njegovi setovi pomeraju desetine hiljada klabera na žurkama i festivalima širom sveta, vodi nekoliko legendarnih party serijala u top klubovima na Ibici i jedini je DJ koji ima svoju binu na skoro svakom Ultra Music festivalu na svetu.

Današnji vlasnik prestižne izdavačke kuće „Intec“ prošao je put od disk džokeja u malim diskotekama do superzvezde najvećih festivala, bio svedok uspona i padova mnogih trendova u muzici, uspevši da pronađe ono univerzalno što i danas privlači milionski auditorijum njegovih radijskih emisija i nastupa širom planete.

Posle petnaest sezona njegovih legendarnih „Revolution“ žurki na Ibici, 2016. godine Space napušta kao neko ko je od pomenutog mesta napravio jedan od najvećih klubova na svetu, posle čega je nezvanično krunisan za kralja ovog jedinstvenog ostrva. Pored toga, do 2017. godine vodio je svoj voljeni Global Radio Show koji je, nakon 16 godina postojanja, imao i do 17 miliona slušalaca nedeljno u 35 zemalja!

Ko uopste može odoleti tom osmehu koji uvek pronađe vremena za razgovor, kojem je svaki novi nastup kao prvi, gde emocijama dirne publiku, jer je ona ta koja mu daje snage da pun elana korača dalje u svojoj karijeri.

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

+ mnogi drugi!

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.

close-link