Entombed A.D.

Nedelja, 7. jul — Explosive Stage
Nedelja, 7. jul
Explosive Stage

Ako niste čuli za Entombed A.D, muzičku silu na čelu sa L-G Petrovom, bivšim vokalom Nihilist i Entombed sastava, onda ili niste poznavalac metala, ili ste živeli pod kamenom još od kasnih osamdesetih godina prošlog veka, ili ste već krenuli put raspadajućih lešina preplavljenih rojevima crva koji slasno ljušte svaki ostatak mesa sa vašeg minulog, jadnog tela.

Inspirisani šarenolikim sastavom bendova kao što su Autopsy, Motörhead, Discharge ili Kiss, Entombed A.D. se ne plaše da razmišljaju izvan sanduka, što ih je dovelo do stila koji neki fanovi nazivaju death’n’roll. Jedno je sigurno – Entombed A.D. bio je i ostao bend sa jedinstvenim stilom i uticajem.

Sa dva albuma objavljenih nakon razilaženja benda Entombed – „Back to the Front“ i „Dead Dawn“ – Entombed A.D. potvrdili su svoju titulu zakonitih kraljeva death’n’rolla. U avgustu 2018. izdali su novi singl „Fit For A King“ sa svog sledećeg albuma, koji je planiran da bude objavljen početkom 2019. godine, a čije numere će uživo da sluša i publika predstojećeg EXIT festivala.

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

+ mnogi drugi!

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.