Eric Prydz b2b Four Tet

Eric Prydz b2b Four Tet

Nedelja, 11. jul — mts Dance Arena
Nedelja, 11. jul
mts Dance Arena

Zatvaranje mts Dance Arene ući će u istoriju kao jedno od najzapaženijih dosad zahvaljujući ekskluzivnom b2b setu u kom će zajednički nastupiti Eric Prydz i Four Tet.

Švedski DJ Eric Prydz jedan je od najtraženijih izvođača u svim anketama kada je u pitanju elektronska muzika, a njegov spektakularni nastup publika u Srbiji i regionu priželjkuje već godinama. Da su njegovi setovi za pamćenje potvrđuje i činjenica da je čuveni britanski DJ Mag na spisak Top 10 nezaboravnih nastupa iz EXIT istorije uvrstio i njegov set iz 2009. godine u kom mu se pridružio i neponovljivi Adam Beyer.

Njemu će se tokom zatvaranja Arene pridružiti izuzetno cenjeno ime u svetu elektronske muzike Four Tet, koji će pored b2b nastupa po prvi put na mts Dance Areni imati i solo set. Sarađivao je sa titanima kao što su Aphex Twin, Radiohead, Ellie Goulding, Lana Del Rey, a poseban odnos ima upravo sa Prydzom. Do sada je objavio čak 10 studijskih albuma, od kojih je poslednji “Sixteen Oceans” objavljen u martu 2020. godine.

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

+ mnogi drugi!

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.