Lawrence Klein b2b Forniva

Subota, 6. jul — mts Dance Arena
Subota, 6. jul
mts Dance Arena

Šibenička zvezda u usponu, Lawrence Klein, u stalnoj je potrazi za krajnostima među kojima beskompromisno gradi svoj originalni stil i jedan je od najzanimljivijih DJ-eva svoje generacije. O tome svedoči i činjenica da ga je Burn Residency uvrstio među 15 najboljih svetskih DJ-eva, a nominovan je 2017. godine za nagradu Ambasador u kategoriji DJ-eva koji su najviše napredovali, te je 2018. godine kao DJ i promoter svoje organizacije RatCat osvojio čak pet Ambasador nagrada, između ostalog za kolektiv godine, dok je sam Lawrence osvojio i 3. mesto za DJ-a godine po glasovima publike. Uvek je u potrazi za novom muzikom koju povezuje tehnički preciznim miksovanjem, a najzadovoljniji je kada to radi u „all night long“ izdanju.

Moke Okerić Forniva je producent i DJ iz Sarajeva, poznat po zvuku koji je spoj dubokih, tehnoloških i progresivnih elemenata i atmosfere pod velikim uticajem muzičkog perioda 80-ih. Njegovu muziku podržavaju Âme, Sasha, Jonh Digweed, Hernan Cattaneo, Guy Mantzur, Steve Lawler, Dubfire, Nick Warren, Eelke Kleijn i mnogi drugi.

Tokom karijere nastupao je zajedno sa velikim imenima kao što su Solomun, HOSH, Eelke Kleijn, Patrice Baumel, Edu Imbernon, Quivver, Brigado Crew, YokOo, Cid Inc, Third Son, Brian Cid, BOg, Traumer, Emanuel Satie i mnogim drugim. Potpisao je za muzičke kuće Bonzai Progressive (BEL), Manual Music (NL), Lowbit (UK), Particles (USA), Movement Recordings (GR), ICONYC (USA), Soundteller (POL) i Transpecta (UK).

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

+ mnogi drugi!

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.