Maceo Plex

Četvrtak, 4. jul - OPENS DAY — mts Dance Arena
Četvrtak, 4. jul - OPENS DAY
mts Dance Arena

Teksašanin kubanskog porekla već dve decenije ispunjava svoju misiju da u muziku unese više emocije i fanka, a svoj karakteristični zvuk Maceo Plex doneće i na ovogodišnji EXIT festival, za koji je više puta ponovio da je jedan od najboljih svetskih festivala.

Ultimativni hedlajner najvećih festivala i vrsni producent u muzičke vode otisnuo se 1993. godine, kada se zainteresovao za techno i house scenu, a nije bilo potrebno mnogo vremena da se proslavi i na rejv sceni devedesetih. Nedugo nakon sticanja kultnog statusa, počeo je više da se zanima za tehnologiju, te je izrastao u kompletnog izvođača poznatog pod imenom Maetrik. Narednih godina izdavao je za mnoge cenjene izdavačke kuće, kao što su „Treibstoff“, „Dumb Unit“, „Cocoon“, „Mothership“ i drugi, a puštao je u legendarnim klubovima Rex, Cocoon, Fabric, Womb i mnogim drugima.

Nakon selidbe u Valensiju, njegov muzički izraz postao je bogatiji fank i soul zvukom. O odjeku među kritičarima i fanovima govore i tri DJ Awards priznanja koje poseduje, između ostalog i specijalna nagrada 2016. godine u kategoriji Ibiza Music Event za „Mosaic by Maceo Plex“. Danas se smatra jednim od najvećih dance imena muzike i apsolutnim hedlajnerom svih većih festivala, a 2017. je to i potvrdio kada je izdao album „Solar“!

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

+ mnogi drugi!

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.