Miloš Vujović b2b Ranchatek

Nedelja, 7. jul — mts Dance Arena
Nedelja, 7. jul
mts Dance Arena

Član Tauten familije Miloš Vujović aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već 15 godina. Rezident kluba „Štab Pogon“ u Pančevu nastupao je u svim velikim gradovima u Srbiji, a imao je i zabeležene setove u inostranstvu, u zemljama kao što su Holandija, Makedonija i Hrvatska. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi. Svoju produkciju definiše kao „rolling i pumping techno“, i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su „Reload Records“, „Reload Black“, „Tauten“, „Sabotage Records“, „In Deep’n’Dance“ i „Atonal Records“.

RanchaTek, srpski DJ, producent i vlasnik izdavačke kuće poznat je po svom specifičnom techno i tech/house zvuku. Potpisao je za mnoge velike kuće, kao što su „Intec Digital“, „Toolroom“, „1605 Music Therapy“ i mnoge druge. U ranim fazama producentske karijere, RanchaTek je imao nekoliko Beatport Top 100 numera i nekoliko izdanja kao No. 1. Godine 2013. dostigao je prvo mesto na Traxsourceu sa svojom trakom „Vagabundos“ i drugo mesto sa pesmom „Islas Baleares“.

Njegove trake zavrtela su značajna imena kao što su Bob Sinclair, Umek, Richie Hawtin, Carl Cox, Cristian Varela, Duke Dumont, Adam Beyer i mnogi drugi. U 2016. godini držao je prvo mesto na Traxsourceu sa hitom „On The Floor“, objavljenom za „Nervous Records“, a nakon toga ga je 2017. godine muzički magazin Mixmag uvrstio u top 15 DJ-eva na Balkanu. Nastupao je u gotovo svim većim klubovima i festivalima u Srbiji i inostranstvu.

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

+ mnogi drugi!

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.