Noctiferia

Noctiferia

Četvrtak, 7. jul — Explosive Stage
Četvrtak, 7. jul
Explosive Stage

Ljubljanske underground legende Noctiferia od samog početka šire svoj jedinstveni stil slovenačkog ekstremnog metal pokreta. Malo ko je mogao da predvidi šta će bend i njegovi članovi značiti za celu scenu u godinama koje dolaze. Danas, baš kao što se ponekad čini da su umetnici iscrpili sve žanrove originalnosti i da su svi novi muzički stilovi već otkriveni, došli su oni, i doneli nešto sveže, mešavinu stilova koja je jedinstvena i njihova.

Obišli su čitavu Evropu i Veliku Britaniju sa bendovima kao što su In Flames, Hipocrisi, Maihem, Samael, Marduk. Nekoliko puta do sada su bili na turneji po Kini i nastupali na raznim evropskim festivalima kao što su „Wacken open air” i „Bloodstock”.

Ono što ih čini jedinstvenim je način na koji istražuju muziku. Bend je sarađivao sa producentima elektronske muzike, simfonijskim orkestrom, izdao akustični album i u svoju muziku ugradio elemente black, death, industrial metala i world muzike sa modernim dodirom. Kvalitet i raznovrsnost je moto benda. Noctiferia nastoji da uvek proizvodi muziku visokog kvaliteta i da se umetnički ne ponavlja.

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.