Peter and The Test Tube Babies

Četvrtak, 4. jul - OPENS DAY — Explosive Stage
Četvrtak, 4. jul - OPENS DAY
Explosive Stage

Ni nakon pune četiri decenije popularnost Peter and the Test Tube Babies ne jenjava! U Srbiji su rado viđeni gosti, a na EXIT festival se vraćaju nakon punih 11 godina – 2008. “oduvali” su Fusion, a ovo će biti njihov prvi nastup na Explosive bini.

The Test Tube Babies nastupali su širom sveta i zacementirali su svoj status kao jedan od najimpersivnijih i najduhovitijih bendova uživo u pank rok kulturi. Takođe su imali čast da predstavljaju Ujedinjeno Kraljevstvo na istorijskom MTV East/West događaju, kojim se obeležio pad Berlinskog zida.

Ovaj legendarni sastav objavio je 2017. svoj trinaesti album, a alfa i omega benda Piter i Del, pojačani mlađom ritam sekcijom, na nastupima zvuče bolje nego ikad, dok se na set listi nalaze sve sami hitovi – “Banned From the Pubs”, “The Jinx”, “Moped Lads” i drugi. Popularni Piteri jedno su od najvećih imena drugog punk talasa koji je izvršio snažan uticaj na brojne bendove širom sveta, a fanovi na Explosive bini imaće priliku da ih gledaju kao hedlajnere prvog dana EXIT festivala, u četvrtak 4. jula.

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

+ mnogi drugi!

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.