Sepultura

Sepultura

Nedelja, 10. jul — Main Stage
Nedelja, 10. jul
Main Stage

Globalna metal senzacija, moćna brazilska Sepultura, iza sebe ima čak 15 albuma i rifove koji su obeležili istoriju metala i rok muzike u celini. Čuveni „Against“ iz 1998., jedan od njihovih najuspešnijih LP-jeva, dospeo je u top 20 u sedam zemalja. Sepultura je prošle godine predstavila novu verziju svoje 18 godina stare kultne numere „Apes of God“, koju su snimili zajedno sa gitaristom benda Death Angel, Robom Kavestanijem.

Nešto ranije, u februaru 2020. godine, Sepultura izdaje petnaesti studijski album „Quadra“, čija je promotivna turneja odložena zbog pandemije. Kao alternativu pokreću nedeljni podkast pod imenom SepulQuarta u kom gostuju brojni uticajni muzičari i utemeljivači hard rok i metal scene, među kojima i članovi grupa Megadeth, Testament, Anthrax i System of a Down.

Ove godine, kao vesnik vraćanja celokupne muzičke industrije u normalu, gitarski titani krenuli su na turneju kroz 24 zemlje i 78 najavljenih koncerata, među kojima su i Petrovaradinska tvrđava i EXIT festival u julu.

Exit Smeštaj

Hotel, vila, stan ili kamp.
Na tebi je da izabereš.

Exit Freedom 2018

Specijalna propusnica za čak
5 festivala u regionu.

*EXIT zadržava pravo izmene programa i izvođača bez prethodne najave.