U susret Exitu: specijalne projekcije filma o Grace Jones samo za najvernije fanove!

4. jula 2018. — Autor: EXIT

Sledeće nedelje u četvrtak, 12. jula, otvaraju se kapije EXIT festivala, a kao uvertira i za ovogodišnje izdanje na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT je za najvernije ljubitelje festivala organizovao jedinstven događaj! Naime, u susret nastupu apsolutne muzičke i modne ikone Grace Jones koja će 14. jula da pripremi autentičnu groznicu subotnju večeri na EXIT festivalu, u četvrtak, 5. jula, u Arena Cineplex bioskopu u Novom Sadu i Cineplexx Ušće bioskopu u Beogradu biće organizovane specijalne projekcije aktuelnog filma o ovoj muzičkoj divi „Grejs Džons: crveno svetlo i hleb“!

Kao zagrevanje za istorijski nastup Grace Jones na tvrđavi, u Arena Cineplex bioskopu biće organizovana projekcija ovog dokumentarca u 20h, dok će u Beogradu film biti prikazan istog dana u 20.30h u bioskopu Cineplexx Ušće. Najverniji fanovi mogu dobiti priliku da zajedno sa prijateljem prisustvuju projekciji ukoliko se na ovom linku oglase u komentarima do četvrtka, 5. jula u 16h, i naglase u kojem gradu bi gledali film. Dokumentarac u režiji Sophie Fiennes prati Grace od dvehiljaditih, tokom njenih energičnih nastupa na kojima se čini kao prava glamazonka, pa sve do rodne Jamajke gde je okružena porodicom i obuhvata momenat kada postaje baka. Ovaj fascinantan prozor u svet umetnice koja decenijama korača na granici potpune otvorenosti i očaravajuće misterioznosti prava je poslastica za sve ljubitelje Grace Jones.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Joseph Capriati, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Jax Jones, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Guy Gerber, Kolsch, Sevdaliza, Helena Hauff, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

EXIT sve bliži – finalno poskupljenje ulaznica u utorak, 10. jula!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (12-15. jul) u prodaji su po aktuelnoj ceni od 7.490 dinara do ponedeljka, 9. jula. Za one koji planiraju da provedu tek jednu od svih četiri noći na tvrđavi, u prodaji je i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po aktuelnim cenama od 2.990 za četvrtak 12. jul, 2.990 za petak 13. jul, 2.990 za subotu 14. jul i 3.590 dinara za nedelju 15. jul. Ulaznice se prodaju onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.