Влезници: Македонија

EXIT Фестивал

Со купувањето на влезница за EXIT фестивал на подарок добиваш и влезници за морските фестивали во организација на EXIT тимот – Sea Star фестивалот во Умаг и Sea Dance фестивалот во Будва! Условот за стекнување со влезници за најсончевите Exit-ови фестивали е регистрација во периодот од 1-ви до 28-ми февруари на официјалниот сајт на EXIT фестивал, со што го потврдуваш присуството. Регистрацијата важи за сите постоечки купувачи, како и оние кои влезниците за EXIT 2019 ќе ги купат до истек на акцијата!

Четиридневни влезници – важат од 4. до 7. јули 2019. година

ПОДАРОК ЦЕНА

(4 ДЕНА)

ОГРАНИЧЕНО

3.580 DEN

заштеди 55%

 Еднодневни влезници – важат за четврток, 4. јули 2019. година

ЧЕТВРТОК

ПАРТЕР

ОГРАНИЧЕНО

1.800 DEN

*Со купување на оваа влезница стекнуваш право за пристап во партер зоната на Main Stage, но и остатокот од фестивалскиот простор.

ЧЕТВРТОК

ФАН-ПИТ

ОГРАНИЧЕНО

ПОДАРОК ЦЕНА: 2.175 DEN

2.495 DEN

*Со купување на оваа влезница стекнуваш право за пристап во фан-пит зоната на Main Stage, но и остатокот од фестивалскиот простор.

ЧЕТВРТОК

VIP GOLD

ОГРАНИЧЕНО

6.515 DEN

*Со купување на оваа влезница стекнуваш право за пристап во Main Stage VIP и VIP Gold зоните, Dance Arena VIP зоната, но и остатокот од фестивалскиот простор.

Камп + пакет понуда  

EXIT

камп

ОГРАНИЧЕНО

1.630 DEN

ТУРИСТИЧКИ ПАКЕТ

ВЛЕЗНИЦА + КАМП

ОГРАНИЧЕНО

69€

заштеди 65%

Sea Star Фестивал

Фестивал билети – важат од 24 мај до 25 мај 2019 година

ПОДАРОК ЦЕНА

(2 ДЕНА)

ОГРАНИЧЕНО

1.999 DEN

ЗАШТЕДИ 50%

 VIP фестивал билети – важат од 24 мај до 25 мај 2019 година

VIP GOLD

(2 ДЕНА)

ОГРАНИЧЕНО

6.500 DEN

Камп + пакет понуда 

SEA STAR

КАМП

ОГРАНИЧЕНО

1.400 DEN

ТУРИСТИЧКИ ПАКЕТ

ВЛЕЗНИЦА + КАМП

ОГРАНИЧЕНО

ПОДАРОК ЦЕНА: 36€

од 42€

ЗАШТЕДИ 50%