Upoznaj najveće svetske muzičke zvezde: EXIT te zove u hosting tim!

18. maja 2018. — Autor: EXIT

Svake godine grozničavo očekuješ jul, jer on za tebe, osim odmora od junskog roka, znači i „EXIT festival“?

Držiš mapu festivala u glavi, znaš sve njegove stejdževe i hotspotove i osećaš se spremno da pređeš na novi, visoko profesionalni nivo?

Imaš do 24 godine i možeš samouvereno da kažeš da poznaješ Novi Sad kao svoj džep?

Rasturaš engleski toliko da ponekad pomisliš da ti je drugi maternji jezik?

Awkwardness je za tebe strani pojam, jer si majstor socijalnih veština?

Iznenadne probleme smatraš lako rešivim izazovima, jer ti je snalažljivost srednje ime?

Možda si baš ti budući host EXIT izvođača! Prijavi se ili prosledi konkurs prijateljima, jer EXIT tim je u potrazi za mladima! Neophodno je da odlično poznaješ engleski jezik jer ćeš možda ti ugostiti neke od najvećih muzičkih zvezda trenutno najboljeg evropskog festivala. Host EXIT izvođača će voditi kompletnu brigu o njima na terenu od trenutka kada stignu, do trenutka dok ne odu sa festivala.

Pošalji nam svoj CV i možda ćeš upravo ti imati priliku da stekneš jedinstveno iskustvo rada sa izvođačima i njihovim menadžmentom. Uz ovo ide i vrhunska atmosfera u kojoj ćeš otkriti kako funkcionišu zupčanici EXIT festivala! U prijavi navedi i eventualne dodatne strane jezike koje govoriš, kao i svoje omiljene žanrove i bine na kojima rado provodiš vreme, bio to Main Stage, Dance Arena, Fusion bina, No Sleep Novi Sad ili Explosive Stage.

Biće kontaktirani i pozvani na razgovor samo kandidati koji uđu u uži izbor. Najozbiljniji kandidati, koji se uklapaju u opis i spremni su na fleksibilno radno vreme, dobiće priliku da se pokažu kao hostovi ovogodišnjeg EXIT festivala i steknu iskustvo za čitav život!

Rok: 05. jun 2018. godine
Slati CV na: [email protected]
Subject: EXIT HOSTING – Ime i prezime