Uštedi više od 50% i pokupi ulaznice za JOŠ DVA sjajna festivala!

16. oktobra 2020. — Autor: EXIT

*You can find the English version of this article here.

Dragi prijatelji,

Pre svega, hvala Vam za sve divne poruke, ogromnu ljubav i podršku u ovim teškim vremenima. To sjajno pokazuje činjenica da je čak 82% vas odlučilo da zadrži svoju ulaznicu i već sada obezbedi svoje mesto na velikoj proslavi 20. godišnjice EXIT festivala koja će se održati od 8. do 11. jula 2021. na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi!

Kako možete da vidite, već smo potvrdili nekoliko velikih imena među kojima su David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Four Tet, Tyga, Boris Brejcha, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Sepultura, Laibach, dok još mnogo njih stiže ubrzo!

Svi koji su zadržali svoju kupljenju 2020 ulaznicu za EXIT 2021 imaju priliku da osvoje sjajne nagrade i osiguraju pogodnosti. Svi koji su zatražili refund imaju pravo da se predomisle i otkažu ga, što mogu učiniti slanjem ličnih podataka na [email protected] i storniranjem zahteva za povrat novca.

Jer postoji mnogo dobrih razloga zašto treba da sačuvaš već kupljenju ulaznicu za EXIT 2021!

Uštedi više od 50%!

Zadržati ulaznicu je povoljnija opcija nego uzeti povraćaj novca, pa se predomisliti i opet kupovati ulaznicu jer će cene uskoro biti veće, dok je tvoja ulaznica kupljena sa najmanje 50% popusta u odnosu na finalnu cenu, a uz nju još i dobijaš ulaznice za Sea Star i Sea Dance festivale!

Ulaznica za JOŠ DVA sjajna festivala

Ako sačuvaš svoju EXIT ulaznicu dobijaš ulaznice i za dva sjajna festivala na jadranskoj obali – Sea Star festival u Hrvatskoj i Sea Dance festival u Crnoj Gori 2021. Na Sea Star festivalu koji će se održati od 27. do 29. maja 2021. nastupiće Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Umek i mnogi drugi.

Super nagrade

Zadržavanjem ulaznice otvaraš mogućnost osvajanja jedne od brojnih nagrada, a one su backstage tour i pass za pristup bini Dance Arene, upgrade regularne na VIP ulaznicu, merch paketi, EXIT majice i, pazi sad – doživotna ulaznica za EXIT festival!

Popust na merch

Apsolutno svi koji zadrže ulaznicu dobijaju čak 20% popusta na EXIT merch po sopstvenom izboru.

Rođendan je rođendan

EXIT 2021 će biti proslava dve decenije postojanja Exita i biće epic! Već je potvrđena većina izvođača zbog kojih si kupio/la ulaznicu, ali ovo je tek početak – ima ih mnogo koje ćemo tek objaviti! Sigurni smo da ćemo u julu sledeće godine svedočiti najvećem i najjačem Exitu do sada!

Kao što možda znate, većina zemalja, uključujući i Srbiju, donela je uredbe da se povrat novca za otkazane festivale vrši godinu dana nakon otkazanog događaja, što je u slučaju ovogodišnjeg EXIT festivala leto 2021. Ipak, odlučili smo da process refundacije krene već od 21. oktobra 2020, što je čak 10 meseci pre zakonskog roka!