Uštedi više od 50% i pokupi ulaznice za JOŠ DVA sjajna festivala!

29. jula 2020. — Autor: EXIT

*You can find the English version of this article here.

Dragi prijatelji,

Pre svega hvala Vam za sve divne poruke, ogromnu ljubav i podršku u ovim teškim vremenima. Izgleda da 2020. nam nije bila suđena, ali smo neverovatno uzbuđeni što vam možemo najaviti da će se velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održati od 8. do 11. jula 2021. na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi. Kako možete da vidite, već smo potvrdili nekoliko velikih imena među kojima su David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Tyga, Boris Brejcha Metronomy, Dax J bxb Kobosil, Danis Sulta, Sepultura, Laibach, dok još mnoga imena stižu u nadolazećim mesecima.

Ako ste kupili ulaznicu za festival u 2020. možete je zadržati za izdanje 2021, osvojiti sjajne nagrade i osigurati pogodnosti ili je možete vratiti i dobiti povraćaj svog novca.

Postoji mnogo dobrih razloga zašto treba da sačuvaš već kupljenju 2020 ulaznicu za EXIT 2021!

Uštedi više od 50%!

Zadržati ulaznicu je povoljnija opcija nego uzeti povraćaj novca, pa se predomisliti i opet kupovati ulaznicu jer će cene uskoro ići gore, dok je tvoja ulaznica kupljena s najmanje 50% popusta u odnosu na finalnu cenu, a uz nju još i dobijaš ulaznice za Sea Star i Sea Dance festivale!

Ulaznica za JOŠ DVA sjajna festivala

Ako sačuvaš svoju EXIT ulaznicu dobijaš ulaznice za dva sjajna festivala na jadranskoj obali – Sea Star festival u Hrvatskoj i Sea Dance festival u Crnoj Gori 2021. Na Sea Star festivalu koji će se održati od 27. do 29. maja 2021. nastupiće Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Umek i mnogi drugi.

Super nagrade

Zadržavanjem ulaznice otvaraš mogućnost osvajanja jedne od brojnih nagrada, a one su backstage tour i pass za pristup bini Dance Arene, upgrade regularne na VIP ulaznicu, merch paketi, EXIT majice i, pazi sad – doživotna ulaznica za EXIT festival!

Popust na merch

Apsolutno svi koji zadrže ulaznicu dobijaju čak 20% popusta na EXIT merch po sopstvenom izboru.

Rođendan je rođendan

EXIT 2021 će biti proslava dve decenije postojanja Exita i biće epic! Već je potvrđena većina izvođača zbog kojih si kupio/la ulaznicu, ali ovo je tek početak – ima ih mnogo koje ćemo tek objaviti! Sigurni smo da ćemo u julu sledeće godine da svedočimo najvećem i najjačem Exitu do sada!

REFUNDACIJA

Proces prijave za refundaciju EXIT 2020 ulaznica je završen 25. avgusta.

Svima hvala na razumevanju! Vidimo se na velikoj proslavi sledećeg jula!

close-link