Vatromet za zvezdu večeri Ellie Goulding

8. jula 2016. — Autor: EXIT

Spektakularan vatromet pred ponoć bio je savršena uvertira za nastup zvezde večeri – Ellie Goulding koja je svoj set počela uvodom “Intro (Delirium)”, a odmah zatim prešla na pesmu “Aftertaste”, da bi nastavila da raspaljuje mlađane fanove u publici svojim plesnim hitovima “Goodness Gracious” i “Something In The Way You Move”. Upravo tada su veliki raznobojni baloni od bine počeli da lete iznad ljudi u publici, koji su ih rukama odgurivali uvis da bi se ponovo vratili nazad dole do nekog drugog srećnika koji je imao priliku da ih odbaci dalje. Histeriju je izazvala naredna pesma “Outside”, plod saradnje sa Calvinom Harrisom. Publika je horski pratila i dalje sve dobro poznate hitove, kao što su “Devotion”, “Keep On Dancin’” i “I Don’t Need Nobody”, dok je Ellie samouvereno pevala i predvodila ceo bend, uz podrsku tri ženska prateća vokala koji su, sklapajući prelepe harmonije, davali sjajnu podršku i podlogu za njen fenomenalni glas koji joj je i pomogao da dostigne status zvezde koji danas ima.

Tokom balade “Lights” vreme kao da je delom stalo, a delom se vratilo unazad, jer su svi mobilni telefoni bili visoko u vazduhu, kao što je nekada davno bio slučaj sa upaljačima koji su se njihali u ritmu pesme. Najavila je sledeću pesmu “Army” rečima da joj je drago što je tu večeras sa nama i što može da podeli ljubav i radost sa nama u ovom trenutku, iako u životu ima dosta ružnih i tužnih momenata i neprijatnih situacija.

Hitovi su nastavili da se ređaju, a Ellie je ovim nastupom “objasnila” zašto je prava muzička superzvezda sa preko 17 prestižnih nagrada, multiplatinastim tiražima i tri milijarde Youtube pregleda i zbog čega se ova 27-godišnja pevačica smatra za jednu od najpopularnijih ženskih izvođača današnjice uz Taylor Swift, Adele i Rijanu, kao i zašto je na ličnu želju mladenaca pevala uživo u Bakingemskoj palati na venčanju Princa Vilijama i Kejt Midlton.