Vremenska prognoza za Novi Sad: vedro i bez kiše, sa puno zabave!

7. jula 2016. — Autor: EXIT

Vedro, vedro, vedro i vedro, sa najvišom dnevnom temperaturom od 28 stepeni. To je prognoza za naredna četiri dana za Novi Sad i Petrovaradin gde sutra počinje velika Exit avantura! Ponesite samo dobro raspoloženje, sve ostalo vas čeka na najvećem domaćem muzičkom festivalu.

Slobodno možete da zaboravite na kišobrane i gumene čizme jer vam na Exitu neće trebati! Organizatori su se pobrinuli da posetioce dočeka plejada najtraženijih i najpopularnijih muzičara današnjice, a vremenska prognoza svima ide na ruku jer do kraja nedelje neće biti ni traga ni glasa od kiše ali i oblaka.

Svi sajtovi koji se bave meterologijom, uključujući i naš zvanični Hidrometeorološki zavod imaju iste proračune za period od 7. do 10. jula – sunčano, bez padavina, tokom dana idelno za uživanje na Štrandu uz temperaturu oko 30 stepeni, a uveče prijatnih 27 i tako sve do jutra za najizdrživije koji će dočekati svitanje na Dance Areni.

I prognoze za ostale aspekte festivala zvuče prilično dobro. Ljudi širom sveta (iz više od 60 različitih država) pristižu u Novi Sad pa sam grad odiše pozitivnom energijom. Ako još niste obezbedili prevoz, iz Beograda su organizovani besplatni autobusi, a ispred Muzeja grada u Novome Sadu možete doći do taksi vaučera za vožnju po gradu – organizatori su mislili na sve!

Uz to, otvoreni su dodatni štandovi za zamenu karata za narukvice, pa ne morate ni da brinite za gužvu. Vrlo lako i brzo stižete do svih bina festivala.

A tamo, čekaju vas Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, The Prodigy, Bastille, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Lost Frequencies, Solomun…

Nema opravdanja da propustite u najavi najbolje izdanje Exit festivala do sada!