Wiz Khalifa prestigao Taylor Swift na listi najgledanijih spotova svih vremena!

14. marta 2016. — Autor: EXIT

Hit koji je najtraženijeg svetskog hip-hopera i zvezdu ovogodišnjeg Exita, Wiz Khalifu lansirao na sam vrh svetske muzičke scene, „See You Again“, dospeo je ovih dana na drugo mesto najgledanijih spotova svih vremena! Sa više od neverovatnih milijardu i po pregleda na Youtube kanalu, Khalifa je iza sebe ostavio još jednu od najvećih zvezda današnjice, Taylor Swift, sa pesmom “Blank Space”, koja je sad na trećem mestu, ali i megahit “Uptown Funk” Bruna Marsa, te “Baby” Justina Biebera, “Hello” od Adele i “Roar” od Katy Perry! Ovih dana još jedna superzvezda Exita postigla rekord, pa je najpoznatija numera Ellie Goulding “Love Me Like You Do” premašila milijardu pregleda, prestigavši Adele i “Rolling in The Deep” Adele, te “Wrecking Ball” od Miley Cyrus i mnoge druge! Prvo mesto na ovoj listi i dalje drži YouTube fenomen „Gangnam Style“.

Dosadašnji singlovi Wiz Khalife su takođe sa lakoćom dostizali sam tron svetske hip-hop scene, pa tako u zbiru dostižu gotovo četiri milijarde Youtube pregleda, što ovog izvođača čini jednom od najvećih zvezda na svetu. Nakon objavljivanja pesma „See You Again“ je dospela na prvo mesto američke top liste, gde se zadržala rekordnih 12 nedelja! Nakon ukupno trinaest nominacija među kojima tri nominacije za Gremija i dve za MTV muzičke nagrade i pet osvojenih priznanja (Critics Choice Awards i Teen Choice Awards između ostalih), kao i spektakularnog nastupa na Tajms Skveru za doček 2016. godine, možemo slobodno reći da je “See You Again” obeležila 2015. godinu i na dobrom je putu da postane hit za sva vremena!

Wiz Khalifa će na predstojećem Exit festivalu koji se u Novom Sadu održava od 7. do 10. jula nastupiti na glavnoj bini poslednjeg dana festivala, a njemu će se na Exit Avanturi, koja uključuje i Sea Dance Festival na Jazu od 14. do 16. jula pridružiti i Ellie Goulding, Hurts, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C, Tommy Four Seven i brojni drugi.

Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 5.990, odnosno 3.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara. Ulaznice su dostupne putem OVOG LINKA, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop. I ove godine fanovi imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu ulaznica po ovim cenama i da ih otplaćuju na rate sve do 30. juna! U toku je i prodaja povlašćenih ulaznica za srednjoškolce i studente po cenama od 5.999 dinara za Exit Avanturu, te 5.499 dinara za Exit festival, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix uz validnu đačku knjižicu ili indeks. Putem sajta Exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu.