Zajednici zajedno

2. decembra 2015. — Autor: EXIT
EXIT festival, kao jedini festival tog značaja i veličine na svetu koji je nastao iz društvenog aktivizma, učesnik je konkursa kompanije NIS “Zajednici zajedno” u oblasti “Kultutra bez granica: razvoj i obogaćivanje kulturnih saržaja u lokalnim zajednicama, podrška kulturnim programima i manifestacijama, aktivnosti usmerene ka edukaciji i podizanju svesti”.
Glasanje za najbolji projekat može se izvršiti putem OVOG LINKA.
Projekat kompanije NIS, “Zajednici zajedno”, koji ima za cilj da učini našu zajednicu boljim mestom za život, ogleda se u konkursu za dodelu finansijskih sredstava za realizaciju projekata iz oblasti sporta, kulture, zaštite životne sredine nauke i socijalne zaštite.
U duhu korporativne društvene odgovornosti i prepoznavanja potrebe sa povezivanjem lokalne zajednice i značajnih privrednih subjekata, NIS pruža podršku realizaciji projekata iz raznih oblasti.
Posle dve uzastopne međunarodne nagrade za najbolje evropske festivale, Exit kao Najbolji veliki evropski festival i Sea Dance kao Najbolji evropski festival srednje veličine, uz Februarsku nagradu Novog Sada i ulazak u selekciju najvećih brendova u Srbiji, učešće u projektu “Zajednici zajedno” veoma je značajno za Exit festival s obzirom na veliki značaj društvenog delovanja festivala.
Ovog leta Exit Avantura počinje u Novom Sadu 9. jula i trajaće deset dana, sve do završnog dana na budvanskoj plaži Jaz 18. jula! Exit festival slavi svoj 15. rođendan na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Sea Dance „brani“ aktuelnu titulu najboljeg evropskog festivala u kategoriji do 40.000 posetilaca dnevno. Svoje nastupe već su potvrdili The Prodigy, Motorhead, Faithless, Manu Chao, Hardwell, Martin Garrix, John Newman, Milky Chance, Tom Odell, Clean Bandit, Rudimental, Adam Beyer, Sigma, Eagles of Death Metal, Chris Liebing, Wilkinson, Octave One i mnogi drugi.