EXIT verwelkomt Jonas Blue voor 20e editie en krijgt groen licht van het Crisis Response Team

23. juni 2021. — Auteur: EXIT Netherlands

EXIT 2.0 is een headliner rijker geworden: de Britse muzikant en producer Jonas Blue bevestigt zijn optreden op de Mainstage van het festival. Samen met David Guetta, DJ Snake en Tyga is Jonas de vierde headliner van de EXIT 2021. De Brit voegt zich bij een flinke lijst van lokale en internationale namen die volgende maand naar Novi Sad komen, waaronder Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi en vele anderen. 

Burgemeester Miloš Vučević van Novi Sad gaf in een statement al eerder aan goede hoop te hebben dat EXIT deze zomer veilig kan plaatsvinden. En dit is opnieuw bevestigd, dit keer met de toestemming van het Servische Crisis Response Team! Het veiligheidsprotocol ‘Safe Events Serbia’ stelt dat bezoekers die een vaccinatiebewijs of negatieve PCR- of sneltest kunnen aantonen, worden toegelaten tot EXIT en dus dit jaar weer kunnen genieten van een onvergetelijke festivalervaring! 

Met deze wet krijgt Servië – net als Nederland, België, de VS, Denemarken en vele andere landen – officieel een festivalzomer en kan een begin worden gemaakt aan het herstel van de Servische evenementenbranche. 

Ticketinformatie 

EXIT vindt deze zomer plaats van 8 tot 11 juli 2021 in het magische Petrovaradin Fort. Heb jij je ticket nog niet geboekt? Wacht dan niet te lang en ga snel naar de ticketpagina.