3.000 EXIT fanova spremno za Revolution festival u Rumuniji!

13. aprila 2017. — Autor: EXIT

Treći REVOLUTION festival biće održan od 1. do 3. juna u prelepom rumunskom gradu Temišvaru, ujedinjujući ljude kroz njihovu omiljenu muziku i iskustva, a više od 3.000 ljubitelja EXIT festivala već je potvrdilo svoj dolazak! Nakon čak dve nominacije na Evropskim festivalskim nagradama, za najbolji mali i najbolji novi festival, ovogodišnje izdanje nudi dan više u odnosu na prethodne godine, uz dvadesetčetvoročasovno iskustvo pod sloganom „Revolucija Non-Stop“! Novi format će uključivati radionice, igralište, otvorene diskusije, moderne nastupe, aftere i mnogo toga drugog.

Dvadeset i pet izvođača je već najavljeno za više od sedam bina i zona. Heroji elektronske muzike Rudimental i Sigala, ikone metala Eluveitie, voljeni povratnici Dubioza Kolektiv i legendarni DJ-evi Dubfire i Lee Buridge, biće predvodnici impresivne postave za sve vrste ljubitelja muzike! Organizacija festivala nudi mogućnost za jedinstvena iskustva, transformišući muzej u muzičku i umetničku platformu za sve one koje vole avanture i uzbuđenje. Koncertne zone sastojaće se od Main Stage, Xtreme zone i osvežene Made in TM zone, u kojoj ćemo uživati u spektakularnim nastupima Dubioza kolektiva (BiH), Eluveitie (CH), legendarnog GBH (UK), Infected Rain (MOL), Bleed Someone Dry (ITA), Last Hope (BUL) i mnogo drugih bendova iz svih krajeva sveta koji tek treba da budu najavljeni. Ostali rumunski i regionalni izvođači koji će se priključiti Revoluciji su Macanache si The Putreds, Alternosfera, Suie Paparude, BAB, All Friends Band, itd.

Elektronska muzika prostiraće se preko četiri bine i zone, počevši od Music Guru glavne bine na kojoj će posetioci imati prilike da čuju sjajan DJ set, očaravajući karnevalski šou Rudimentala i Sigala. Klaberi će se izgubiti u plesu na Electric Apex gde će se slušati setovi legendi poput Dubfire i Lee Burridge. Revolution festival je postao partner sa hvaljenim rumunskim Sunwaves festivalom pa će na festivalu nastupati njihovi cenjeni rezidentni DJ-evi poput Premiesku, Priku, Mahony, Dobrikan i mnogih drugih koji će uskoro biti najavljeni. Fanovima drum’n’bass muzike ne treba posebno da se predstavlja legendarni LTJ Bukem kome će se pridružiti britanski duo Delta Heavy! Rumunski Gojira & Planet H će doneti totalno ludilo na Revolution Main Stage uz dobro poznatog lokalca DJ K-lu i njegove potpuno nove muzičke perspektive. Rejv će trajati u Gaia Trance Zone, a bitovi će odzvanjati na Drum’n’Bass Stage.

Continental Drifts, pogonski motor iza britanske Glastonbury Shangri-La Hell bine i Bestival Club Dada, udružuju snage sa Revolution festivalom da vam ekskluzivno donesu revolucionarni grad LUNATICA – opštinu ludila, raznolikih umetničkih zona, muzike, dnevnih predstava, radionica, posebnih nastupa AUĂLEU koji predstavlja CIRCUS MUNDI i još mnogo specijalnih gostiju sa iznenađenjima. Posetioci će takođe imati prilike da posete Zion Love rege zonu koja će doneti najpozitivniju energiju na festival, i Cubalkan, gde će biti u prilici da osete samo srce vrelih kubanskih plesača i energičnih latino ritmova do rano ujutru. Dođite i priključite se našem revolucionarnom komitetu i pomozite nam da izgradimo novu radikalnu budućnost!

Trodnevne ulaznice za festival dostupne su u prodajnoj mreži Gigs Tix kao i putem sajta Gigstix.com po ceni od 2.199 dinara.