VIP GOLD

Doživi VIP GOLD iskustvo na EXIT festivalu!

Oseti jedinstvenu energiju EXIT festivala i doživi nezaboravno festivalsko iskustvo na najvišem nivou!  VIP GOLD ulaznice vode te u VIP GOLD zone, sa kojih ćeš sa posebno pažljivo pripremljenih pozicija imati savršen pogled na dve najveće bine na Petrovaradinskoj tvrđavi – Tesla Universe Stage i mts Dance Arene!

VIP GOLD ulaznica pruža ti nenadmašnu udobnost i vrhunski VIP tretman – prepusti se čitavom nizu pogodnosti, od komfora ulaska na festival bez gužve i čekanja, preko bogatog asortimana premijum pića na zasebnom šanku do, naravno, uživanja u nastupima svojih omiljenih svetskih zvezda na najvišem nivou!

* Ukoliko se kapacitet određene VIP GOLD zone popuni, posetioci sa pravom pristupa preusmeravaju se na druge delove VIP GOLD zona.

Uz VIP GOLD ulaznicu čekaju te sledeće pogodnosti:

• poseban pult gde možeš zameniti svoj VIP GOLD vaučer za festivalsku narukvicu, bez gužve i čekanja
• poseban ulaz na festival, gde možeš ući brzo i nesmetano
• pristup svim VIP GOLD zonama festivala, odakle se pruža savršen pogled na glavne festivalske bine – Tesla Universe Stage i mts Dance Arenu
• u VIP GOLD zonama festivala čeka te bogat asortiman premijum pića na zasebnom šanku, brza konobarska usluga i VIP toaleti s kompletnim sanitarnim čvorom
• IZDVOJENO: mogućnost zakupa separea* na VIP GOLD zoni mts Dance Arene

VIP GOLD festivalska ulaznica

• Savetujemo Vam da na festival dođete ranije i zauzmete mesto, zbog ograničenog kapaciteta VIP zona
• Ukoliko kapacitet bude popunjen, ne odgovaramo za nemogućnost ulaska u VIP zone
• Ulazak na festival je moguć od 19 do 03h

VIP GOLD jednodnevna ulaznica

• Jednodnevna VIP ulaznica važi samo za naznačeni festivalski dan
• Posetilac na ulazu na festival dobija posebnu VIP GOLD narukvicu
• Omogućava jedan ulazak na festival, od 19h do 03h
• Savetujemo Vam da na festival dođete ranije, zbog ograničenog kapaciteta VIP zona
• Ukoliko kapacitet bude popunjen, ne odgovaramo za nemogućnost ulaska u VIP zone

Za sve informacije o mogućnosti rezervacije separea i drugim, dodatnim pogodnostima VIP GOLD iskustva dostupnim ekskluzivno za mts Dance Arenu, piši nam na [email protected].

Pogledaj lokacije VIP GOLD zona na mapi:

EXIT map

VIP GOLD – Tesla Universe Stage

Black Eyed Peas, Gucci Mane, Tom Morello, John Newman, Kenya Grace, Steve Angello, Azahriah, Altin Gün, The Exploited i mnogi drugi čekaju te na Tesla Universe Glavnoj bini od 10. do 14. jula. Uživaj u zvezdanom nizu nastupa svetskih muzičkih giganata sa najboljim pogledom na najveću festivalsku binu, uz nenadmašnu udobnost, vrhunski VIP tretman i niz pogodnosti koje dobijaš uz VIP GOLD ulaznicu!

VIP GOLD – mts Dance Arena

mts Dance Arena predstavlja svojevrsno hodočašće za sve ljubitelje elektronskih žanrova, dok izlasci sunca nad najvećim rovom na Petrovaradinskoj tvrđavi važe za najmagičnije trenutke festivala. Podigni svoje iskustvo za lestvicu više uz pogodnosti VIP GOLD ulaznice, jer ove godine te u nadaleko poznatom Exitovom hramu elektronske muzike čekaju Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, KlangKuenstler, I Hate Models, Sama’ Abdulhadi, Carlita, Barry Can’t Swim i niz drugih!

Separei u VIP GOLD Platinum Zoni mts Dance Arene donose novi nivo udobnosti

*Ukoliko želiš da nadogradiš svoj festivalski ugođaj i podigneš komfor na sasvim novi nivo, okupi ekipu i rezerviši jedan od separea smeštenih na najatraktivnijim pozicijama unutar VIP GOLD zone na mts Dance Areni – u Platinum zoni!

Platinum zona nalazi se na uzvišenju preko puta bine i pruža nenadmašivo audio-vizuelno iskustvo nastupa superzvezda elektronske muzike na najvećem plesnom podijumu na svetu – kolosalnoj mts Dance Areni!

Separei imaju kapacitet za 15 osoba i moguće je zakupiti isključivo ceo separe, za sva četiri festivalska dana ili na dnevnoj bazi. Cena zakupa zavisi od pozicije, a uplaćeni iznos ujedno je i iznos koji dobijaš na EXIT cashless platnoj kartici, koji možeš da trošiš za konzumaciju pića u separeu, ali i na svim ostalim prodajnim mestima na festivalu.

Grafički prikaz izgleda VIP Gold zone na mts Dance Areni:

VIP GOLD mapa