VIP GOLD

Predstavljamo VIP GOLD zone EXIT festivala

Za sve posetioce koji nastupe svojih omiljenih izvođača žele da gledaju u VIP Gold tretmanu, uz veći komfor i sa posebno pripremljenih pozicija, tim EXIT festivala pripremio je specijalnu ponudu.

VIP GOLD zone EXIT festivala pokrivaju dve glavne bine na Petrovaradinskoj tvrđavi – Main Stage i mts Dance Arenu. Bez obzira na to da li više volite elektronsku muziku ili pop/hip-hop/rock superzvezde, dve najpoznatije Exitove bine ostaviće vas bez daha, a prestižne VIP GOLD zone pružaju iskustvo uživanja u nastupima bez premca.

* Ukoliko se kapacitet određene VIP Gold zone napuni, posetioci sa pravom pristupa preusmeravaju se na druge delove VIP Gold zona.

VIP GOLD ulaznica posetiocima pruža sledeće pogodnosti:

• poseban pult gde mogu zameniti svoj VIP GOLD vaučer za festivalsku narukvicu, bez gužve i čekanja
• poseban ulaz na festival, gde se može ući brzo i nesmetano
• pristup svim VIP GOLD zonama festivala, odakle se pruža savršen pogled na glavne festivalske bine – Main Stage i mts Dance Arenu, kao i pristup VIP terasi s najlepšim pogledom na Novi Sad
• VIP GOLD zone festivala imaju obezbeđen bogat asortiman premijum pića na zasebnom šanku, brzu konobarsku uslugu, VIP toalete s kompletnim sanitarnim čvorom
IZDVOJENO: mogućnost zakupa separea* na VIP GOLD zoni mts Dance Arene

Za sve informacije o mogućnosti rezervacije separea i drugim VIP pogodnostima isključivo na mts Dance Areni, piši nam na [email protected].

Pogledajte mapu sa ucrtanim VIP Gold zonama:

* Ukoliko želite da nadogradite svoj festivalski ugođaj, preporučujemo vam da zakupite neki od separea koji se nalaze na najatraktivnijim pozicijama unutar VIP GOLD zone na mts Dance Areni – u Platinum zoni.

Platinum zona nalazi se na uzvišenju preko puta bine i pruža ubedljivo najbolje audio-vizuelno iskustvo nastupa superzvezda elektronske muzike na moćnoj, svetski poznatoj mts Dance Areni.

Separei imaju kapacitet za 15 osoba i moguće je zakupiti isključivo ceo separe, za sva četiri festivalska dana ili na dnevnoj bazi. Cena zakupa zavisi od pozicije, a uplaćeni iznos ujedno je i iznos koji gost dobija na EXIT cashless platnoj kartici i troši ga za konzumaciju pića u separeu, ali i na svim ostalim prodajnim mestima na festivalu.

Grafički prikaz izgleda VIP Gold zone na mts Dance Areni:

VIP GOLD mapa