EXIT Strategy

U svetlu nadolazećih, veoma teških ekonomskih posledica, a koje postaju sve očiglednije kako pandemija korona virusa jenjava u brojnim zemljama sveta, EXIT pokreće međunarodnu onlajn konferenciju pod nazivom „EXIT strategy“. Konferencija će pod sloganom „Izlaz iz pandemije stvaramo zajedno” trajati više nedelja, tokom kojih će se u nekoliko panela okupiti neki od vodećih svetskih i regionalnih aktera iz oblasti turizma, kulture, manifestacija, medija i drugih sfera javnog života.

Konferencija “EXIT strategy” ove nedelje donosi drugi u nizu panel regionalnog karaktera pod nazivom “Manifestacije: Od otkazivanja do otkaza”. Ova tribina biće održana na daljinu, a učesnici i publika će se okupiti 21. maja u 18 časova, u direktnom prenosu na Facebook stranici EXIT festivala.

Prvi u ovoj seriji razgovora regionalnog karaktera nosio je naziv “Turizam na respiratoru” i održan je 7. maja. Snimak panela možete pogledati ovde.

Konferencija “EXIT strategy” će svake druge sedmice donositi novi panel, a biće realizovana uz podršku brojnih vodećih stranih, regionalnih i domaćih medija.

Manifestacije: Od otkazivanja do otkaza | Regionalni panel

21. maj u 18h

Turizam na respiratoru | Regionalni panel

7. maj u 18h