R:EVOLUCIJA SVESTI

Exitova platforma „R:evolucija svesti“ panelom pod nazivom „Svesna seksualnost“ (Conscious Sexuality) u četvrtak 3. juna otvorila je uzbudljivo i dosad neobrađeno polje diskusija i učenja.

Skoro pola miliona ljudi pratilo je dosadašnja okupljanja, a ovaj, sedmi po redu panel, kroz brojne intimne i tabu teme stavio je fokus na seksualnu energiju, taj apsolutni i nepresušni izvor kreativnosti koji ima moć da stvori najveće čudo od svih – život.

Panel „Svesna seksualnost“ deo je već postojeće platforme „R:evoluciju svesti“ koju je EXIT pokrenuo na svoj dvadeseti rođendan.

Svaka pozitivna promena u društvu nastaje, pre svega, kao posledica individualne evolucije svesti. Platforma „R:evolucija svesti“ okuplja neke do vodećih globalnih govornika, umetnika, naučnika, preduzetnika i aktivista sa ciljem diskusije o mogućim pravcima pojedinačnog i zajedničkog razvoja čovečanstva.

U okviru platforme „R:evolucija svesti“, svetski priznat autor i predavač, Ričard Baret, održao je seriju besplatnih online radionica pod nazivom „Svesno poslovanje“ tokom oktobra i novembra.

Prethodno su u okviru iste platforme već održani paneli na teme „Svesno poslovanje“, „Svesna muzika“, „Izgradnja društva zasnovanog na vrednostima“, „Oslobađanje od kolektivne traume“, „Poslednji poziv za planetu Zemlju?!“ i „Aktivizam – narednih 20 godina“.

Više informacija o narednim panelima uskoro.

Jedino ujedinjeni možemo spasiti našu planetu i ponovo učiniti život održivim, postižući harmoniju čovečanstva i zemlje!