EXIT i Deezer i ove godine omogućili najbolji festivalski doživljaj!

Drugu godinu zaredom, jedan od lidera među globalnim muzičkim servisima Deezer i jedan od najvećih evropskih festivala EXIT udružili su snage! Obelodanjeno je da je popularna striming platforma i ovaj put zvaničan muzički striming servis kolosalnog festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi koji počinje za svega nekoliko dana, 4. jula!

3. jul 2019. — Autor: EXIT

Jedna od glavnih prednosti ovog spajanja dva velika igrača muziče scene jeste činjenica da će ljubitelji festivala moći jednostavno da skinu i pristupe besplatnoj „EXIT Festival“ mobilnoj aplikaciji i tako budu u toku sa svim festivalskim novostima i slušaju svoje omiljene EXIT izvođače putem pažljivo odabrane „EXIT Festival 2019“ liste!

Pored lakog pregleda programa i satnice, aplikacija nudi korisnicima opciju da naprave personalizovanu listu favorita koje žele da slušaju! Ali to nije sve: aplikacija sadrži i mogućnost da se festivalski ljubitelji sa lakoćom snalaze na mapi festivala sa 40+ bina i zona, kupe ulaznicu i pristupe zvaničnim društvenim stranicama festivala! Zanimljiv festivalski sadržaj takođe će biti dostupan, te će korisnici moći da se zabave uz Deezer Blindtest, kao i da provere bogatu festivalsku ponudu hrane putem Foodland opcije! I ove godine, zahvaljujući push notifikacijama, svi EXIT ljubitelji imaju idealan način da saznaju najnovije informacije vezane za festival! Mobilna aplikacija Exita dostupna je od 3. jula, kako za iOS operativne sisteme preko App Store servisa, tako i za Android operativne sisteme preko Google Play servisa, a u oba slučaja potrebno je u pretraživače ovih servisa uneti naziv aplikacije „EXIT festival“.

Na ovogodišnji, po mnogima i najjači EXIT ikad dolaze heroji nekoliko generacija, ali i vodeće svetske zvezde raznih muzičkih žanrova, a izdvajaju se The Cure, Greta Van Fleet, The Chainsmokers, DJ Snake, Carl Cox, Skepta, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Peggy Gou, Solomun, Tom Walker, IAMDDB, Jeff Mills, Chase & Status RTRN II Jungle, Whitechapel, Desiigner, Maceo Plex, The Selecter, Charlotte De Witte, Lee Burridge, Lost Frequencies, Tale of Us, Boris Brejcha, Dax J, I Hate Models, Giorgia Angiuli, DVS1, Blawan, te stotine drugih umetnika koji se od 4. do 7. jula okupljaju na preko 40 bina i zona duž spektakularne Petrovaradinske tvrđave.

Za više informacija kontaktirajte [email protected].