Aktivacione zone na EXIT festivalu

Kao i svake godine uzbudljiv deo festivalske ponude su i uzbudljive zone naših sponzora raspoređene širom tvrđave. Kroz četiri dana festivala, od 8. do 11. jula pripremili su sjajne aktivacije u kojima se mogu osvojiti razne nagrade.

8. jula 2021. — Autor: EXIT

mts

Pronađi ih ovde: Fusion Stage, sa desne strane
Brzina na max! Mnogo smo brzi! Posetiocima EXIT festivala biće omogućeno da bar na trenutak postanu digitalni gladijatori i zasijaju na mts gaming pozornici. Promoterke pozivaju posetioce festivala da svrate do mts štanda i probaju novu dimenziju gaminga sa optičkim internetom.

Imaće priliku da se oprobaju u različitim PS4 igricama (svaki dan ili na svaka 2 sata se menja igrica): FIFA 2021 i NBA 2k 2021 (prilika da na optici igraju kao Jokić). Umrežiće online dva accounta koji imaju orgininalne igrice i najaviti učesnicima da ih očekuje meč koji će biti osnažen optičkim internetom: brzina na max, stabilnost, bez seckanja i lagova. Učesnici zatim biraju timove sa kojima će nastupiti i potom igraju meč. Veliki stage sa ogromnim video bimom prenosi dešavanja iz igrice.
Pokloni: Vlažne maramice.

Visa

Pronađi ih ovde: Olympic Zone, kod Fusion Stage-a
Skeniranjem QR koda pokreće se aktivacija. Korisniku se otvara web adresa koja trigeruje kameru i kada usmeri prema markeru koji se takođe nalazi na postamentu (fizički element), pojavljuje mu se 3D virtuelni tablet, u okviru kojeg se automatski pokreće video na temu pojedinačnog sporta.

Heineken

Pronađi ih ovde: Crossroad
Naizgled nespojive ljubitelje različitih muzičkih žanrova povezuje jedno mesto – popularna Heineken® zona u kojoj, uz brojne rekvizite i futurističku scenografiju, sa svojom ekipom možete snimiti vaš jedinstveni muzički spot! Music Video Booth omogućiće vam da se makar na kratko osetite kao muzička zvezda i sa prijateljima na društvenim mrežama podelite svoj video. Kao brend koji podržava i slavi različitosti, Heineken® vam pruža i mogućnost da svoj unikatni festivalski stajling upotpunite digitalnim tetovažama inspirisanim prepoznatljivim bojama i porukama brenda.

Na Explosive Stage-u naći će se specijalni pivski šank „Beer Planet“ gde ćete moći pored Heinekena® da uživate i u drugim vrstama piva. Kao i prethodnih godina, EXIT i Heineken® potrudili su se da publici i potrošačima ukažu na važnost recikliranja i očuvanja životne sredine. Posetioci festivala imaju priliku da, na posebno obeleženim mestima, odlažu ambalažni otpad i doprinesu očuvanju životne sredine. Pored toga, na festivalu se tradicionalno nalazi i zona posvećena promociji odgovorne konzumacije u okviru koje posetioci mogu da učestvuju u aktivacijama posvećenim ovoj temi od posebnog značaja za Heineken i dobro se zabave.

Guarana No Sleep Cocktail Bar

Pronađi ih ovde: ispred tunela mts Dance Arene
No Sleep cocktail bar je smešten na izlazu sa Main Stage koji vodi ka Dance Areni. Sve one koji su željni neprospavanih noći očekuje dobra zabava i druženje koju će upotpuniti odlična muzika i energija No Sleep-a. Pored sjajne energije uživaćete i u ukusnim koktelima, a za prave ljubitelje No Sleep-a tu su i pokloni.

Idea Juice bar

Pronađi ih ovde: između Reggae i Fusion bine u gornjem gradu
Ovde se osvežite uz ceđene sokove, smoothie, voće, zdravu hranu

Jack Daniel’s

Pronađi ih ovde: u gornjem gradu, kod izlaza iz tunela
Svi posetioci, a oni poštovaoci dela Jacka Danielsa će moći da se zabave sa nekoliko promotivnih aktivnosti na samoj lokaciji: stoni fudbal, ricks game, VR, a za one željne da testiraju svoju snagu tu je posebna igra pod nazivom NADJACKIVANJE. Naravno, pošto je muzički festival, oni koji umeju, znaju i žele svoje umeće mogu da pokažu i dokažu na mini stageu gde će dobiti priliku da sviraju električnu gitaru specijalno napravljenu za JACK zonu.

Orbit

Na festivalu možete sresti devojke iz Orbit tima i osvežiti se uz omiljene žvake!