Amelie Lens posle Exita leti na Ibicu: Njena EXHALE zajednica okuplja klabere širom sveta

Jedna od hedlajnerki ovogodišnjeg izdanja EXIT festivala Amelie Lens najavila je svoj povratak na Ibicu i EXHALE rezidenturu u vodećem klubu DC-10!

17. maj 2023. — Autor: EXIT

Rezidentura će početi 26. jula i svake srede donose budućnost techno zvuka na Ibici uz specijalne goste, zaključno sa 13. septembrom. Ova belgijska techno superzvezda već drugu godinu zaredom donosi svoj EXHALE muzički poduhvat na Ibicu i okuplja brojne popularne izvođače, nove talente u usponu i ljubitelje njenog zvuka. 

Zaokružen program EXHALE večeri broji više od 50 izvođača, a pored techno veterana i legendarnih imena među kojima su Marcel Dettmann, Ellen Allien, DJ Bone, Ben Sims, François X, Pan-Pot, Dubfire i Chris Liebing, gosti će biti i Adiel, Clara Cuvé, Anfisa Letyago, Dax J, Kobosil, SHDW & Obscure Shape, Dana Montana, Volvox i SPFDJ.

„Prošle godine smo gledali kako raste ova zajednica i upoznali smo ljude koji su svake nedelje dolazili na događaje. Jako sam uzbuđena što ću ponovo videti poznata lica i stvarati nova sećanja. EXHALE je ove godine obišao ceo svet, a Ibica je jedna vrsta letnjeg okupljanja na koje dolazi naša zajednica iz svih delova sveta”, izjavila je ovim povodom jedna od omiljenih hedlajnerki Exitove Dance Arene Amelie Lens

EXHALE serijal događaja prošle godine je bio jedan od najtraženijih u DC-10 klubu, ali i na celom ostrvu, a ovogodišnju osmonedeljnu rezidenturu na Ibici Amelie Lens započinje neposredno nakon svog nastupa na mts Dance Areni. 

Amelie Lens, zajedno sa Ninom Kraviz, Indirom Paganotto, Tijanom T i Miju predstaviće prvog dana EXIT festivala na mts Dance Areni specijalan all female koncept i verovatno najjači techno program koji je danas moguće sastaviti na jednom mestu. 

Uz Amelie Lens, na mts Dance Arenu dolaze najveće internacionalne zvezde elektronske muzike Indira Paganotto, Nina Kraviz, Keinemusik, Michael Bibi, Hot Since 82, CamelPhat, Mind Against, Agents Of Time live, Gioli & Assia live, Ben Böhmer live, Vintage Culture, Layla Benitez, te vodeći domaći izvođači među kojima su Marko Nastić, koji ove godine obeležava 25 godina rada, zatim Tijana T, Space Motion, Coeus i Kristijan Molnar. Sveža struja stiže i na obližnju, sestrinsku binu NSNS, čije glavne adute čine Ben UFO, Avalon Emerson, Patrick Mason, Carlita, Shimza, Desiree, Partiboi 69, X-Coast i Cici.

Festivalske ulaznice dostupne su po promotivnim cenama od 7.490 dinara i uz uštedu od 50 odsto u odnosu na finalnu cenu, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 2.990 dinara. Trenutno je aktuelna i omiljena ,,4+1 akcija”, u okviru koje se za kupljenje četiri ulaznice, peta dobija na poklon! Ulaznice se mogu kupiti ovde, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online.