Božo Vrećo, Devi Mohan i vodeći svetski predavači za prvi festival svesnosti i intimnosti na Adi Bojani!

ADA Divine Awakening, prvi festival svesnosti i intimnosti, biće održan od 15. do 20. septembra na Adi Bojani.

25. avgust 2021. — Autor: EXIT

Na jednoj od najlepših destinacija Evrope okupiće se preko 40 vodećih svetskih stručnjaka i edukatora na polju partnerskih odnosa, seksualnosti i ličnog razvoja, kao i zvučna muzička imena iz regiona i sveta.

Osnivač Exita Dušan Kovačević i osnivačica Tantra Spirit festivala Dolores Antić pokreću ADA Divine Awakening festival, kojim ukazuju na ključne probleme današnjice – sve veću usamljenost, otuđenost, a posebno sukobe u suštinskom povezivanju sa sobom i u partnerskim odnosima.

Ada Divine Awakening, namenjen podjednako parovima i pojedincima, biće prostor intenzivnog rada na vezama, povećavanju intimnosti, kako sa sobom, tako i sa partnerima, u kome će prisutni moći da istraže i osveste svoju seksualnost, da se povežu sa svojim telom i dobiju podršku stručnjaka za oslobađanje emocija i isceljenje trauma. Bilo da je to neverovatna sesija joge ujutru, ili intimna partnerska radionica na kojoj ćete biti zadivljeni veštinama koje ste upravo otkrili, meditacija uz zalazak sunca i ekstatični ples uveče — imate slobodu da izaberete svoj put kroz festival i predate se moći Ade da vas izleči i odvede na veći nivo postojanja“, izjavila je ovim povodom Dolores Antić.

Do sada smo preko EXIT festivala imali iskustva nastupa najvećih svetskih zvezda i društveno odgovornih kampanja, a sada se okrećemo ka unutra: Intimnosti i Povezivanju. Osnivač Exita Dušan Kovačević izjavio je tim povodom: „S Ada Bojanom imam duboku povezanost koja traje već deceniju i po, tamo smo porodično svake godine, tu smo se moja Ivana i ja uzeli. Ona je definitivno jedno od najjačih energetskih mesta na planeti, koje ima snagu da u isto vreme i isceli i očisti sve ono što vam nije potrebno, ali isto tako i probudi ono najbolje u vama, i pojača životnu energiju do najvišeg nivoa. Duboko verujem da će ovaj festival postati jedno od najznačajnijih mesta okupljanja ovog tipa na planeti, gde ćemo zajedno rasti, razmenjivati iskustva i otvarati nove dimenzije postojanja, unapređujući svaki segment naših života“.

Tokom ovih šest neverovatnih dana, preko 80 radionica tematski će obuhvatiti polja povećanja intimnosti sa sobom i partnerom, unapređenja seksualnog iskustva, dubljeg povezivanje sa sopstvenim telom, balansa ženske i muške energije, joga časove, meditacije uz zalazak sunca, ekstatički ples, koncerte i performanse koji će pomeriti i promeniti granice svesti. Prisutni će moći da osete ritam svog tela, probude uspavane instinkte, da se sete svojih korena i pomire u sebi i drugima muško-žensku energiju.

Neki od najuticajnijih edukatora i izvođača, koji će posetioce voditi putem samootkrića i istinske konekcije sa sobom i ostatkom sveta, jesu Elaine Yonge, sa preko 20 godina iskustva u bavljenju povezanosti tela i disanja sa seksualnošću i potencijalom za suštinski intimne odnose, Baba Dez Nichols, međunarodno priznati govornik i učitelj, Daka, autor, tekstopisac i vodič kroz transformaciju, koji je predstavljen kroz brojne TV i radio emisije. Devi Mohan, poznata joga učitelјica i govornica, magistar Mirovnih studija i globalna ambasadorka Mohanđi fondacije, provešće prisutne kroz duboko iskustvo sopstva uz pomoć Svesnog plesa, meditativnog procesa „Put svetlosti“, kao i transformacionih tretmana „Mai – Tri“ metode.

Na Adu Bojanu stiže i Ohad Pele, kao jedan od najuticajnijih učitelja na polju seksualnosti i svesnih odnosa. Andrea Paige sa raznovrsnim znanjem na polju epigenetike putuje svetom kako bi osnažila ljude da vrate život u svoje ruke. Rachel Rickards vodiće radionice u kojima je fokus na ličnom razvoju i intimnosti. Pre sedam godina je osnovala zajednicu „Embodied Intimacy“, a dala je izuzetan doprinos u osvešćivanju uticaja trauma na seks i odnose. S njom će biti i Lennart Hening, koji pre svega istražuje lični i kulturni razvoj iz ugla svesti, kontakta sa telom, sigurnosti, traume, i zajedničke kreativnosti. Buddhi Dana je seksualni terapeut, joga učitelj i DJ. Još od mladosti je na putu učenja mistika Osha, kao i tradicionalne tibetanske Tantre, Zena, Taoizma.

ADA je za ovu godinu objavila još mnogo vodećih svetski poznatih facilitatora, a neće izostati ni seanse ekstatičnog plesa u večernjim satima, dok će muzika, kao kosmički jezik, biti sastavni deo festivala. Vrhunski svetski i regionalni izvođači, kao što su Božo Vrećo, Aklea Neon, Joshua Swahe, Praful, Tuulia, Zazo preneće tonove galaksije Ada Bojanom, do samih vibracija naših ćelija.

Poklon cene paketa za ADA festival za region

EXIT festival je za zemlje regiona bivše Jugoslavije obezbedio pakete ulaznica za ADA festival i smeštaj, s popustom od 40 odsto, po poklon ceni od 339 evra. Smeštaj podrazumeva pet noćenja u resortu FKK Ada Bojana. U skladu sa programom i energijom festivala, planirana je i zdrava ishrana koja će ispunjavati čula i negovati telo. Cena doplate za polupansion iznosi 19 evra dnevno, odnosno 29 evra za pun pansion.

Osim poklon cena, tu je i 3+1 akcija!

Svi koji kupe tri paketa po ceni od 399 evra, četvrti dobijaju na poklon. Ova posebna akcija praktično pruža još povoljnije cene za ovo nesvakidašnje iskustvo, putovanje i festival koji donosi sve ono za čim nam duše vape. Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gde se mogu kupiti i odgovarajući paketi.