Calvin Harris fanovima nagovestio novi album

Globalni hitmejker, DJ i producent Calvin Harris nagovestio je svojim pratiocima na Twitteru da priprema nešto novo.

10. mart 2022. — Autor: EXIT

Detalji o predstojećem izdanju još nisu poznati, ali se pretpostavlja da je u pitanju nastavak njegovog albuma „Funk Wav Bounces Vol. 1“ iz 2017. godine.

Jedan od najiščekivanijih hedlajnera ovogodišnjeg EXIT festivala najavio je novo izdanje i time uzburkao fanove širom sveta. Poluzagonetnim tvitom koji je nedavno objavio, u samo šest reči – „Vol 2 is gonna be mad“ – pokrenuo je lavinu reakcija publike i medija.

Kako prenose EDM Tunes i The Music Essentials, iako nije zvanično potvrđeno, prilično je izvesno da je u pitanju drugi deo njegovog albuma „Funk Wav Bounces Vol. 1“, od čijeg je objavljivanja prošlo pet godina. Sa mnoštvom neverovatnih saradnika i saradnica na LP-ju iz 2017, među kojima su bili Frank Ocean, Nicki Minaj, John Legend, Ariana Grande, Travis Scott i mnogi drugi, Vol. 1 ostaje jedno od Harrisovih najuspešnijih izdanja sa više od dve milijarde strimova.

Premda nije poznato sa kim će Calvin Harris sarađivati na predstojećem izdanju, američki pop pevač i tekstopisac Charlie Puth krajem prošlog meseca ostavio je potencijalni trag na sopstvenom Twitter nalogu.

Sudeći po odgovorima na Calvinovom originalnom tvitu, postoje i nagoveštaji saradnje sa Madeonom i SG Lewisom. Iako jedna od glavnih zvezda ovogodišnjeg Exita još nije dala zvaničnu potvrdu o nastavku Vol. 1, niti tačan datum objavljivanja novog izdanja, gotovo sa sigurnošću se može reći da se fanovi tome mogu nadati u bliskoj budućnosti.