Deborah De Luca stiže u Beograd ovog vikenda, a ovi setovi su obavezno štivo pred njen nastup!

U našu prestonicu u subotu, 17. decembra, stiže jedna od vodećih ženskih techno zvezda današnjice Deborah De Luca!

15. decembar 2022. — Autor: EXIT

U Glavnom hangaru Luke Beograd pridružiće joj se jaka domaća podrška – jedna od najpoznatijih predstavnica regionalne elektronske scene Lea Dobričić, DJ i producent sa decenijskim iskustvom Filip Fisher i nova nada domaće scene The +. Za sve koji nestrpljivo čekaju subotu veče, izdvajamo Deborine najjače setove kao obavezno štivo pred nastup!

Deborah De Luca je poreklom iz „napuljskog geta“ Skampije, koji je svetu predstavljen u knjizi Roberta Savijana i globalno popularnoj seriji „Gomorrah“. Baš na vrhu stambenih zgrada koje su bile jedan od najopasnijih krajeva Italije i simbol mafijaške grupe Kamora, Deborah je snimila set u saradnji sa prestižnim magazinom Mixmag

Da se uvek rado vraća svojim korenima pokazala je i setom snimljenim za Beatport, čija je lokacija stadion Diego Armando Maradona, takođe u Napulju. Započela je set u navijačkom stilu, a onda je šou preuzeo jak bas, po kojem je Deborah prepoznatljiva.

Čak 29 miliona pregleda ima njen nastup za Cercle, snimljen ispred francuskog dvorca Šambor u Francuskoj. Ovaj dvorac je jedan od najčuvenijih u svetu, bio je kraljevska rezidencija i čak postoje indikacije da je Leonardo da Vinči učestvovao u izradi nacrta! 

Za one kojima ne prijaju tmurno vreme i hladni dani, odlična preporuka je i Deborin set za DJ Mag, snimljen na – Mauricijusu. Ostalo je sasvim dovoljno vremena za preslušavanje ovih energičnih setova koji su odličan uvod u Deborin beogradski nastup!

Ovaj događaj će zajednički realizovati EXIT i Blender. Aktuelne cene ulaznica, 1.790 dinara za regularne i 2.590 dinara za VIP, važiće do 16. decembra u ponoć ili ranije, do isteka zaliha. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online.