Dve superzvezde su se udružile: Nina Kraviz i Indira Paganotto objavile zajednički singl

Zaštitna lica svetske elektronske scene, Nina Kraviz i Indira Paganotto, udružile su snage i objavile zajednički singl – „White Horse“.

24. mart 2023. — Autor: EXIT

Ova saradnja ne samo da ima težinu na globalnoj muzičkoj sceni, već dolazi u savršenom trenutku jer i Nina i Indira ove godine istog dana, u četvrtak 6. jula, stižu na Exitovu Dance Arenu! Nije teško zamisliti kako u jednom trenutku zajedno puštaju ovu pesmu i đuskaju ispred krcate bine!

White Horse“ je sveže objavljena za izdavačku kuću Nine Kraviz „трип“ i još jednom potvrđuje primat koji ove dve producentkinje imaju u psytrance zvuku. Ovaj žanr je, u kombinaciji sa techno bitovima, osvojio i najveće svetske bine.

Da je njen muzički opus raznovrstan, Nina je nedavno pokazala nežnim singlom „Tarde“ i senzualnim propratnim video spotom, ali definitivno se čeka remiks ove pesme koji će vrlo moguće „zagrmeti“ i na Dance Areni ove godine. 

S druge strane, Indira Paganotto ne popušta ni malo u svom ratničkom psytechno stilu, što je demostrirala svojim najnovijim EP-jem „Lions Of God“, koji je objavljen na KNTXT, lejblu još jedne gigantkinje u svetu elektronske muzike – Charlotte de Witte.

Stvari postaju još uzbudljivije zato što Nina Kraviz i Indira Paganotto istog dana stižu u Srbiju, na EXIT festival, u četvrtak, 6. jula. Otvaranje Exita posebno je i po tome što će tog dana na bini Dance Arene, Exitovom hramu elektronske muzike, zasluženo puštati isključivo žene, a to su, pored Nine i Indire, Amelie Lens, Tijana T i Miju. A to je samo prvi dan festivala. Do sada objavljen program dostupan je na ovde.