EXIT festival 2021: Akreditovanje rezidenata

22. jun 2021. — Autor: EXIT

Poštovani vlasnici i korisnici prostora na Petrovaradinskoj tvrđavi, obaveštavamo Vas da će EXIT festival 2021 biti održan od 8. do 11. jula 2021.

Akreditovanje rezidenata tvrđave za festival, na osnovu Odluke o načinu i proceduri akreditovanja rezidenata za manifestaciju EXIT Upravnog odbora Fondacije EXIT donete 15.06.2021. biće vršeno u periodu od ponedeljka 21.06. do petka 02.07.2021.

Zbog aktuelne zdravstvene situacije a u skladu sa preporukama državnih organa u cilju smanjenja mogućnosti prenosa zarazne bolesti Covid 19, akreditovanje rezidenata za EXIT festival biće izvršeno isključivo elektronskim putem, putem online formulara.

Fizička lica

Elektronski formular za akreditovanje fizičkih lica, vlasnika/korisnika prostora na Petrovaradinskoj tvrđavi se nalazi na sledećoj internet adresi: https://forms.gle/db7Shdde6KY28PVNA

Pravna lica

Elektronski formular za akreditovanje pravnih lica, firmi koje imaju sedište ili obavljaju delatnost na Petrovaradinskoj tvrđavi se nalazi na sledećoj internet adresi: https://forms.gle/quFRiAdKMqPhNZcJ6

Za sva pitanja obratite se slanjem mejla na: [email protected]

Zahtevi će se primati i obrađivati isključivo u gore navedenom terminu – dodatnih termina za akreditovanje rezidenata neće biti. Prodaja rezident akreditacija je zabranjena i biće sankcionisana.