EXIT i Guarana ozvaničili novu fazu partnerstva: Uskoro prvi detalji ovogodišnjeg No Sleep festivala

15. jula 2018. — Autor: EXIT

Danas su na konferenciji za novinare, održanoj na Petrovaradinskoj tvrđavi, kompanija Knjaz Miloš i EXIT potpisali novi, četvorogodišnji ugovor. Saradnja je započeta je 2015. godine kada popularni domaći brend Guarana postaje zvanično energetsko piće najboljeg evropskog festivala. EXIT je uz podršku Guarane kreirao i sad već međunarodno priznatu muzičku platformu No Sleep, iz koje su proizašle No Sleep Novi Sad bina, kao i njen prepoznatljivi vizuelni identitet.

Kako je istakao generalni direktor kompanije Knjaz Miloš, Miloš Stojisavljević, saradnja sa Exitom Guarani je dala dodatni podstrek u pogledu kreativnosti i inovativnosti, a i relevantnost među raznim generacijama: „Za kompaniju Knjaz Miloš i posebno našu Guaranu, festivali Exita predstavljaju omiljeno igralište i uvek posebno, ‘no sleep’ doba godine. Upravo između Exita i Guarane desio se taj prirodan i magičan spoj koji, na naše ogromno zadovoljstvo, iz godine u godinu rezultira sve većim i značajnijim projektima. Zajedno smo rasli i podsticali jedni druge da ostvarimo viziju, budemo bolji, prevaziđemo sebe i ljudima, svako na svoj način, ponudimo više. Inspirisani tom saradnjom, mi smo čak kreirali i novo energetsko piće, No Sleep awakened by Guarana, a EXIT, evo, reprizira potvrdu kao zvanično najbolji evropski festival. Zajednički uspesi motiv su da obnovimo i formalno produžimo naše partnerstvo, ali posebno smo ipak uzbuđeni što će naše prijateljstvo ove godine biti zaokruženo na jednoj sasvim novoj i posebnoj platformi no sleep kulture, o kojoj ćemo vas uskoro detaljno obavestiti.“

„Saradnja koju imaju Knjaz Miloš i EXIT, zaista predstavlja jedan od najsvetlijih primera na svetskoj festivalskoj sceni, ali i generalno kada govorimo o pojmu strateškog partnerstva. Zajedno radimo kao jedan tim fokusiran na cilj da se kroz saradnju stvaraju konkretni sadržaji, iskustva i neke trajne vrednosti koje na kraju dana uspevaju kao takve da izađu van granica zemlje i regiona, čime aktivno vraćamo i našem društvu kroz pozitivan imidž koji se sa velikim uspehom gradi već niz godina, posebno kada je u pitanju naša No Sleep platforma. Iz nje su nikle čak dve festivalske bine i zone na Exitu, jedna na Sea Dance festivalu, a danas No Sleep ima i svoj festival“, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač EXIT festivala.

Kako je najavljeno, nakon što je prošle godine okupio preko 20.000 posetilaca nultog dana na Exitu, uz nastupe techno velikana kao što su Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple, Rebekah i brojni drugi, ovogodišnji No Sleep Festival održaće se na jesen u Beogradu. Ubrzo posle Exita biće objavljeni datumi, nova fantastična lokacija, ali i prvi izvođači uz niz drugih detalja za festival sa kojim počinje novo poglavlje međunarodno priznate No Sleep muzičke platforme koju je Exit kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana.