EXIT i IQOS donose specijalnu snežnu žurku na skijalište Mavrov!

Nakon niza prošlogodišnjih akcija EXIT i IQOS još jednom udružuju snage za muzički događaj na specijalnoj lokaciji, u Trifkovoj Kolibi na makedonskom skijalištu Mavrovo, koji će biti održan u subotu 11. marta!

22. februar 2023. — Autor: EXIT

Nezaboravnu dnevnu žurku, svojevrsno zagrevanje za ovogodišnji EXIT festival, prirediće francuska afro house muzičarka AWEN, poznata po saradnji sa producentskim kolektivom Keinemusik, kao i grčki producenti i DJ-evi Liva K, Atsou i Le Croque, a ulaz će biti slobodan za SVE uz prethodno kupljenu ulaznicu za Ski centar po promo cenama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Domaćini snežne žurke na skijalištu Mavrovo biće IQOS i EXIT festival, koji će zajedno ugostiti jedan od vodećih lejblova na afro house sceni – MadorasInTheHouse. Ispred uticajne etikete u Trifkovu Kolibu 11. marta stiže pariska pevačica, producentkinja i DJ-ica AWEN, glavni vokal na traci Your Voice, najslušanijem afro house hitu u 2022. godini, koji broji čak tri miliona slušanja samo na platformi Spotify. Remiks ove trake uradio je Adam Port iz jednog od najtraženijih elektronskih kolektiva današnjice Keinemusik, sa kojim će muzičarka nastupiti na Coachelli u aprilu ove godine!

Kao predstavnici ovog lejbla stižu i grčki producenti i DJ-evi Liva K i Atsou, koji iza sebe imaju nekoliko zajedničkih izdanja, a čiji je novi remiks pesme I Say a Little Prayer for You bio vodeća traka na house top listama u januaru. Pridružuje im se i LeCroque, koji je prošle godine bio na Traxsource listi 500 najslušanijih izvođača elektronske muzike.

Ulaz na žurku u Trifkovoj Kolibi na makedonskom skijalištu Mavrovo 11. marta biće slobodan i otvoren za SVE uz prethodno kupljenu ulaznicu za Ski centar po promo cenama.